НОВИНИТЕ


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/bgrovcuf/public_html/wp-content/themes/newsreaders/assets/lib/breadcrumbs/breadcrumbs.php on line 252

Продава се уникална лимузина Ferrari в Австралия

В Австралия бе изложена за продажба уникална лимузина, изградена на базата на суперколата Ferrari 360 Modena. Луксозният автомобил може да бъде закупен за 400 000 долара, съобщава Carsales.

За по-голямо удобство инженерите са усили окачването на автомобили, а също така са променили механизмите за отваряне на задните врати, които са във формата „крила на чайка“. В салона има кожени седалки, два телевизора, а също така мини-бар и специално осветление.

Под капака на лимузината Ferrari е поставен заводският 3,6-литров V6 с мощност 400 к.с. Вместо с традиционната за модела 360 Modena механична скоростна кутия агрегатът работи с автоматична трансмисия от Subaru Legacy GT.

Уникалната машина е оценена от продавачи са на 400 000 долара, като от компанията за тунинг, която е преработила оригиналната суперкола, твърдят, че тя е много подходяща за фирми, предлагащи лимузини под наем.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *