Подкара джип със 150 км/час и се похвали с видео за „геройството“ си

Подкара джип със 150 км/час и се похвали с видео за „геройството“ си

Окръжната прокуратура в Разград разпореди проверка, след като в социалните мрежи е бил качен клип на водач, който управлява джип със скорост 150 км в час, съобщиха от пресцентъра на прокуратурата.

Разпоредено било на Пътната полиция в Разград да бъде установен водачът, собственикът на автомобила, както и дали притежава правоспособност за управление на МПС, което може да се придобие след изпит и завършен най-малко осми клас.

Пътното хулиганство е извършено на 21 април тази година. От видеоклипа става ясно, че водачът управлява колата по централната улица „Априлско въстание“ в Разград. Някои от спътниците снима с телефон километражът, а след това клипът е качен във фейсбук групата „Кауза Разград“.

Вече е разпитан администраторът на групата. Установени са и пътниците в джипа. Оказало се, че пътният хулиган, шофирал със 150 км в час в центъра на Разград, е син на мъж, спечелил над 6 млн. лева от спортния тотализатор.

Под видеоклипа се „мъдри“ и велик коментар (без редакторска намеса): „Бате туй мерцидис с 2 скорости бате (директна и ревърс) ама бате тъй не се кара, че много хора минават от там ще вземеш да затриеш някой невинен човек заради твоята простотия! Ако искаш да видиш колко вдига амг-то влез в Google напиши характеристиките на колата и те специалистите от Щутгарт са направили много тестове на колата колко вдига и за колко спира ама с тая разлика, че зад волана са били опитни професионалисти и тестовете са били на оторизирани писти а не на булеварди в града!“

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *