НОВИНИТЕ


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/bgrovcuf/public_html/wp-content/themes/newsreaders/assets/lib/breadcrumbs/breadcrumbs.php on line 252

Коя е идеалната любовна половинка за всяка земна зодия?

Зодиите на различните хора се определят от разположението на планетите, звездите и Слънцето, но те не са единствените фактори, които влияят върху пътя им. Стихиите, които владеят различните зодии също имат голямо значение върху особеностите на личността им, връзките им, успехите им, общуването и реализацията, пише facenews.bg

Земните зодии, към които спадат Телец, Дева и Козирог, са особени знаци, здраво стъпили на земята. Те са горди, със силен характер и знаещи какво искат от живота и любовта. Зодиите, чиято владееща стихия е Земята, са много органични. Те са продуктивни и живеят винаги в реалността, а не в заблуди и сънища. Това понякога ги прави твърде монотонни и рутинни.

Земните зодии са работохолици. Упорити са и много добре осъзнават ценните си качества, които са готови да защитават докрай.

Характерният за земните зодии инат се проявява не само в професионалния и социалния им живот, но и в любовта. Това понякога може да ги постави в екстремни условия, както и техните партньори. Любовните им съвместимости обаче помагат на земните знаци да открият щастието, за което мечтаят.

Кои са идеалните любовни половинки на всяка земна зодия?

Телец

Телците обожават красотата и простотата на природата. Те преследват креативността и желанието да осъществят дългогодишните си цели и планове. Телците приемат живота, като централно място в него заема домът, но и работата. Кариерата е важна за тях, защото обичат материалната сигурност и благоденствие. Домашният уют и любимият човек също заемат централна част от живота на Телеца. Този знак е един от най-консервативните в зодиака, затова уютният дом, здравото семейство и стабилната работа са най-важните неща за него.

Телците вярват, че действията им трябва да говорят сами за себе си. Те приемат всякакви трудни предизвикателства без страх от разочарования. Това важи и за професионалния им път, и за любовта. Стабилността е всичко за тях. Те са перфекционисти по отношение преследването на стабилност във всеки аспект от живота си. Изключително критични са към себе си, но и към партньорите си. Не обичат резки промени в ежедневието и отношенията си, защото те пречат на бленуваната от тях стабилност.

Любовна съвместимост с Рак, Дева, Козирог, Риби

Дева

Девите имат много строго пазени граници, които бранят с цената на всичко. В тези граници влизат семейството, половинката им, мечтите и целите им. Ако някой си позволи да накърни тези граници ще съжалява.

Някои от слабите им черти включват лесно стресиране, твърде агресивна критичност, понякога и срамежливост. Пред каквито и предизвикателства и проблеми да са изправени обаче, Девите остават верни на семейството и близките си. За тях честта е от голямо значение.

Девите по природа са интроверти. Лесно се раздават за другите, но също така лесно се и разочароват, защото не получават същото. Чувствителността и прозорливостта им често ги кара да се чувстват разочаровани от хората и живота. Трудно откриват любовна половинка, защото имат много строги критерии.

Девите са изключително внимателни към детайлите. Перфекционисти са и не се задоволяват с малко. Искат всичко да е идеално изпипано, както в работата, така и в личния си живот.

Любовна съвместимост с Телец, Рак, Скорпион, Козирог

Козирог

Козирозите са много здраво стъпили на земята. От всички земни зодии те са може би най-големите прагматици, които не се задоволяват с мечти и блянове, а предпочитат да действат по най-удачния начин. Имат склонността да планират добре живота си и да премислят ходовете си. Споделят най-тежките и съкровени емоции единствено с най-близките си хора, които смятат за скъпи и ценни.

Козирозите имат амбициите да постигнат възможно най-стабилния живот във всичките му аспекти. Едни от слабите им и негативни черти са склонността към контролиране на другите, както и постоянното недоволство, заради което трудно откриват дългосрочни партньори в любовта.

Тъй като Козирозите държат същинските си емоции вътре в себе си, околните много често си изграждат коренно различна представа за личността им. Те изглеждат апатични към другите, склонни към неглижиране на чуждите емоции и вълнения. Нерядко демонстрират и незаинтересуваност в общуването, ако сметнат, че някой им е неприятен. Ако сте влюбени в Козирог, ще трябва да се въоръжите с много търпение и разбиране, защото това е придирчива зодия с амбиции. Те са родени лидери, които имат навика да се съсредоточават прекалено в кариерата си за сметка на личните отношения.

Любовна съвместимост: Телец, Дева, Скорпион, Риби

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *