НОВИНИТЕ


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/bgrovcuf/public_html/wp-content/themes/newsreaders/assets/lib/breadcrumbs/breadcrumbs.php on line 252

COVID правила: Какво да не правим, когато сме на летище

Макар и ситуацията в момента да е доста по-различна, що се отнася до пътешествия по света (заради кризата с коронавируса), има някои правила, които продължават да важат, когато сте на едно или друго летище. Не трябва да забравяме, че все пак мерките за сигурност, както и други общи правила, не могат да бъдат отменени заради световната пандемия, разказват от канала OMG Facts.

Ето някои неща, които не трябва да правим и да забравяме, когато сме на летище:

Не закъснявайте

Най-важното правило по отношение на летенето със самолет. Не се опитвайте да си намерите оправдание да се появявате на летището в последния момент. Винаги нещо може да се обърка и накрая да изпуснете полета, за който сте платили голяма сума. Дори и да е малко – закъснението отново не е опция.

Не взимайте приспивателни

Освен че можете да поставите хората, които седят до вас в самолета, в неудобна ситуация, не бихте могли да реагирате и в случай на спешна ситуация. По-добре оставете приспивателните за след кацане.

Не пийте прекалено много алкохол

Летенето дехидратира организма, което означава, че злоупотребата с по-голямо количество алкохол преди и по време на полета не е добра идея. Заложете на водата, макар и да смятате, че алкохолът ще направи летенето по-приятно. Няма!

Не хабете батерията на телефона си

Със сигурност за много от вас е по-забавно да разглеждат социалните мрежи и да гледат клипове в интернет, но все пак избягвайте да използвате телефона си прекалено много. Не знаете дали батерията, която сте изхабили за забавления, няма да ви послужи.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *