15-годишната новоизлюпена „пайнерка“ се разголи на плажа като… какичките й

15-годишната новоизлюпена „пайнерка“ се разголи на плажа като… какичките й

Най-младата изпълнителка на “Пайнер“ Данна пусна свои снимки от плажа. 15-годишната благоевградчанка, чието рождено име е Даниела Пирянкова, в момента почива на Слънчака и зарадва почитателите си с горещи фотоси, пише facenews.bg.

Звездата на Данна изгря в шоуто на Слави Трифонов и е една от любимките му. Тя е най-малката певица в “Пайнер” и към днешна дата гради успешна професионална кариера. Тийнейджърката за кратко време успя да привлече вниманието на почитателите на фолка, а първият й самостоятелен проект “Той” се наложи като един от сигурните хитове на лятото още с появата си. Независимо, че 2020-та е трудна година, за Данна тя е свързана със сбъдването на най-голямата й мечта.

“Вярвам в мечтите. 2020-та е високосна година и се надявам да постигна много успехи, да пусна много хубави песни, хората да ги харесват и да станат хитове”, сподели преди време Данна.

Младата изпълнителка се радва на любовта на все по-голяма аудитория, а мнозина искат да разберат повече подробности от ежедневието й: “Всеки мой ден минава различно, защото имам много динамичен начин на живот. Ходя на фитнес, уроци по български, английски, солфеж и музика. Излизам с приятели и семейството ми. Много обичам да пея. Не мога да живея, без да пея всеки ден”, откровена е новата надежда на “Пайнер”.

Особено през летния сезон, когато гледа да съчетава участията си с почивка на плажа.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *