„Юнион-Ивкони“- Гърция пуска виртуален офис в услуга на своите клиенти

„Юнион-Ивкони“- Гърция пуска виртуален офис в услуга на своите клиенти

Туристическа компания „Юнион-Ивкони“ в Гърция, пуска виртуален офис за своите клиенти. „Здравето на хората е приоритет за компанията“, казва управителя г-н Георги Атанасов.

Целта на новата услуга е да бъдем в полза на нашите сънародници и от най-далечната дестинация в Гърция, около които няма наблизо офис на компанията ни или наш партньор. Да ги улесним максимално във време на пандемия, без да е необходимо да излизат, подложени на риск от зараза„, заяви Управителя на компанията г-н Георги Атанасов.

Услугите, които ще предлага новият виртуален офис освен безплатни консултативни и информационни, свързани с пътуването на гражданите и мерките, които се прилагат в Гърция, ще предлагат още:

  • резервация или закупуване на самолетни и автобусни билети за клиенти от цяла Гърция, дистанционно,
  • безплатно попълване на декларация и искане за получаване на предплатена карта на „Юнион-Ивкони“, с която получавате отстъпки 50% за пътуване в чужбина и 20% за пътуване в страната,
  • безплатно попълване на PLF/кю ар код/ за влизащите в Гърция,
  • безплатно запазване на час за ПСР или Рапид тест, които компанията предлага с отстъпка за всички пътници на „Юнион-Ивкони“ в Атина и София,
  • безплатно запазване на час за ваксинация в Гърция,
  • безплатно отпечатване на европейски сертификат на ваксинирани и преболедували.

Необходимо е пътниците само да ни пишат по вайбър или месинджер и ще бъдат обслужени дистанционно. Отворени сме за сътрудничество с нови партьори. Закупените билети за пътници от област Атика, ще се доставят на клиентите от куриер на компанията, а за провинция ще се изпращат електронно или ще се получават директно в автобуса. За пътниците пътници от островите, сме подсигурили индивидуален транспорт. При заявка от тяхна страна, автомобил на компанията ще ги чака на пристанище или летище„, поясни още г-н Атанасов.

Зелена светлина за сливането на "Юнион Ивкони" и "Груп Плюс" създава мега превозвач:: Investor.bg

С цел улесняване на българите в Гърция, в близко време „Юнион-Ивкони“ подготвя редица нови безплатни и платени услуги, които се разработват към момента. Предстоят също и нови директни линии, които максимално ще задоволят нуждите на пътниците от цяла Гърция.

С „ЮНИОН ИВКОНИ“, който е лидер в областта на пътническия автомобилен транспорт, осъществявайки ежедневни курсове до над 150 града в чужбина и 100 града в страната, приятните изненади за пътниците ще продължат.