Юксел Кадриев подари джуки на дъщеря си

Юксел Кадриев подари джуки на дъщеря си

Уголемяване на устните е подарил Юксел Кадриев на дъщеря си Габриела по случай предстоящия ѝ абитуриентски бал. Тази година щерката на новинаря завършва XII клас и за най-бляскавата вечер в живота си поискала баща ѝ да ѝ даде пари, за да си сложи актуалната сред чалга певиците и плеймейтките хиалуронова киселина, която създава обем на устните.

Подобна процедура варира между 400 и 800 лева в различните центрове за естетична медицина, като сумата най-вече зависи от количеството на киселината. Щерката на Кадриев е прекалила с нея и след инжекцията е неузнаваема.

Тв водещият, който първоначално бил против тунинга на Габриела, нямало как да ѝ откаже, защото осъзнал, че тя ще се подложи на процедурата със или без неговото съгласие. Известно е, че през годините Юксел срещаше доста трудности в отглеждането на щерка си, особено след като с майка ѝ Бонка се разделиха скандално и се съдиха за правата над общото си дете.

Още преди да навърши пълнолетие, дъщерята на телевизионера си позволяваше фриволно поведение и дори показа в социалните мрежи, че пуши трева. В последните 2 години обаче Габриела станала по-сериозна и отговорна и не създавала чак толкова ядове на татко си.

От друга страна, нейната майка Бонка, която се омъжи повторно за сърбин и замина да живее в Косово, подкрепила абитуриентката за уголемяването на устните ѝ. Не е ясно обаче кога Габи ще може да покаже новата си визия и балния тоалет, който е избрала за завършването си, тъй като за момента не се знае за кога се отлагат абитуриентските балове на всички зрелостници в страната.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *