НОВИНИТЕ


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/bgrovcuf/public_html/wp-content/themes/newsreaders/assets/lib/breadcrumbs/breadcrumbs.php on line 252

Шофьор на 5 дни едва не уби на пешеходна пътека бъдещ полицай

Шофьор със свидетелство на управление отпреди 5 дни е блъснал и едва не е убил на място 20-годишен курсант от Академията на МВР в Симеоново. Инцидентът е станал в Пазарджик недалеч от магазин“ Билла“ на ул.“Любен Боянов“ към тенис-кортовете в града.

Младежът-бъдещ полицай отивал към магазина и стъпил на пешеходната пътека. В това време преминавал камион, чийто водач спрял и му дал път да мине.

Зад товарното возило обаче карал 19-годишният самонадеян и неопитен шофьор, който изпреварил камиона и така връхлетял върху момчето. Курсантът е бил откаран в местната областна болница със счупен крак и други травми, бил е опериран веднага и според лекари, няма опасност за живота му.

По неофициална информация курсантът е бил получил първата си униформа и щял да се включи в дежурствата на органите на реда в града, които работят на 8-те пропускателни пунктове, създадени заради мерките за коронавируса.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *