Шок! Починалият Роро изпрати съобщение от… телефона

Шок! Починалият Роро изпрати съобщение от… телефона

Съобщение от отвъдното от Роро Кавалджиев получи негова много близка приятелка. Явно телефонният номер на сина на Вили Кавалджиев е продаден и нов човек го е активирал и ползвал, но въпреки всичко чувството е плашещо, разказа тя. Водещият в несъществуващата телевизия ММ почина внезапно след кратък престой в болница, пише facenews.bg

Запаленият геймър до последно мислел, че има грип, но смятал, че организмът му ще се пребори с болестта и затова не пиел лекарства. Преди да се отзове в болница той, заедно с Илиян и Глория били на екскурзия в Бали, където не само пиели коктейли на плажа, но и предприели рисково спускане с лодка по пълноводна река.

Малко след тръгването лодката се обърнала и тя и Роро се оказали под водата, разказва певицата в наскоро излязлата й автобиография „До последна усмивка”.

Роро нагълтал от мръсната кална вода, а след прибирането си в България се почувствал зле. Затова Глория се закле никога повече да не стъпи на Бали. В края на февруари 2017 година синът на Вили Кавалджиев почина едва на 40 години и бе изпратен с аплодисменти.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *