НОВИНИТЕ


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/bgrovcuf/public_html/wp-content/themes/newsreaders/assets/lib/breadcrumbs/breadcrumbs.php on line 252

Червенокосата Боряна Граматикова става основен водещ на „Отблизо“

На 13 септември 2020 г. от 11:00 часа стартира десетият юбилеен сезон на „Отблизо“. Предаването ще започне свежо и оптимистично с водещата Боряна Граматикова, която става основно лице на формата. Екипът ще запази практиката си да поглежда от хубавата страна на живота, да вижда хората, които вдъхновяват и да ни показва истории, които служат за пример.

От този сезон в предаването влизат две нови рубрики. „Зооприятели”, в която ветеринарните специалисти ще съветват зрителите как правилно да се грижат за домашните си любимци. Ще разкрива малко подозирани факти за животните, за които обикновено си мислим, че знаем всичко. А рубриката „Бабини истории: разкази по преживяно” зрителите ще научават какви са били като деца сегашните звезди. Историите ще идват директно от бабите на известни личности! Те ще споделят дали внуците им са били пакостници или пък деца за пример. Какви са били подвизите им, мечтите им, амбициите и до колко са се сбъднали днес. Екипът обещава много смях и искрени моменти в тази така лична рубрика.

Рубриката „Чужденците” пък, отново ще отвежда зрителите на „Отблизо“ в домовете на любопитни личности от цял свят, които са избрали България за свой дом. Ще разкрива тяхната култура и най-интересното от чуждите традиции.

Разбира се, харизматичната водеща Мира Добрева ще има своето запазено място в „Отблизо“. Със своя непрестанен хъс да изследва различните етноси, традиции и обичаи на България, Мира ще продължи да показва срещите си със столетниците на България.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *