Цветомир Найденов: За Божков да ти поръча килъри е като детска игра

Цветомир Найденов: За Божков да ти поръча килъри е като детска игра

Васил Божков иска да дестабилизира държавата, за да му се размине, но никой няма да му прости убийствата и изнасилванията, няма сърце да извърши тези неща, но е достатъчно подъл, за да поръча тези неща. Това заяви бизнесменът и бивш съдружник на Божков Цветомир Найденов в ефира на Канал 3.

„Бая иманяри буквално дадоха фира, а той много често контактуваше с тях покрай т. нар. му „колекция“. Така съм чувал.“, допълни той

„Каквито доказателства съм имал, съм ги показал, призовавам всички хора да не се плашат от Черепа, не е толкова страшен, вътрешно си е страхлив. Божков щеше да умре, когато един комарджия от Надежда – Данчо Катъра, му заби една. Когато веднъж му го напомних по-късно, той искаше да праща хора на Катъра, нищо, че той сигурно е бил тогава на 75 г. Извратеняк!“, каза Найденов.

Цветомир Найденов призна, че се притеснява за своята сигурност. „Притеснявам се, да ме поръча на някакви килъри – това за него е детска игра. Иначе да дойде сам да ме набие, той изпитва физически страх от това, но е достатъчно подъл да те поръча“, каза той.

Той нарече Черепа „велинградски измамник“ и обясни, че чатът, публикуван от него този петък, може да бъде спретнат за 3 минути от „неговите ченгета“.

По думите на бизнесмена Божков е заобиколен с „поне от 20 ченгета, на които плаща много добре“. „Бивши ченгета, от службите отпреди 1989 г., те мислят всички тези компромати, схеми. Тези есемеси може да са тяхно дело“, предположи Цветомир Найденов.

„Сега говори за „хунта“, защото за пръв път се намери някой да озапти този сатрап. Да, ние подадохме сигналите, но ако няма смелост в прокуратурата, полицията, това нямаше да се случи. А щяха да му докладват и той да ги скъса демонстративно в офиса си. Нека всеки да носи отговорност за делата си“, отбеляза Найденов.

Васил Божков е бил нещатен сътрудник на РУМНО (Разузнавателно управление на министерството на народната отбрана), разкри още Найденов в „Офанзива“. „Не му намериха картончето после, сигурно някъде надълбоко го е скрил“, добави той.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *