ХОРОСКОПЪТ ЗА 21 АВГУСТ: Раци, потърсете съмишленици! Скорпиони, близките ще ви подкрепят!

ХОРОСКОПЪТ ЗА 21 АВГУСТ: Раци, потърсете съмишленици! Скорпиони, близките ще ви подкрепят!

ОВЕН
Отделете време за предишни ваши позабравени мечти и желания, които поради натиска на различни обстоятелства сте изоставили преди време. Днес е важно да видите реално в какво сте силни, кои са най-добрите си заложби и къде имате недостатъци, слабости или от какво трябва да се откажете. Ще бъде важно да не се злепоставяте с неизпълнени ангажименти и обещания. Като цяло всичко ще зависи от чистотата на енергията ви – може да успеете, но и да изгубите. Покажете най-доброто от себе си, независимо от мнението на хората.

ТЕЛЕЦ
Денят може да се окаже за вас изпълнен с повече предизвикателства в емоционален план. Важно е днес да сте в чистота и светлина, да нямате лоши мисли и постъпки. Може да ви бъде посочена ваша грешка. Вместо да се защитавате, помислете как да не я допускате повече. Ще може да си помислите за сериозна промяна в живота ви. Вие знаете най-добре откъде да започнете, но е важно да го направите. Потърсете друг източник на информация по въпрос, който живо ви интересува. Не бързайте с решенията. Почивката на семейството ви също ще бъде сред приоритетите ви.

БЛИЗНАЦИ
Днес ще бъдете свободни да играете по вашите правила. Това обаче няма да продължи вечно и в един момент ще трябва да отстъпите. Не се изкушавайтеда правите нещо на инат или да прибягвате до подмолни средства, само и само да спечелите някаква битка. Ден, в който да помислите за бъдещето. Сега е важно мислите ви да са дългосрочни, а не краткосрочни. Не позволявайте решенията ви да бъдат критикувани. Имате право да насочвате живота си по вашите собствени убеждения. Може да се наложи да разкриете картите си. Другите вече се досещат за намеренията ви, така че няма какво да губите.

РАК
Умората и напрежението няма да ви откажат да търсите красивото в живота си. През този ден е важно да потърсите съмишленици. Не се подавайте на мисли за разединение. Време е за приятелства. Ще може да се отърсите от свои скорошни притеснения. Положителният опит от последните дни е добре да бъде запомнен и днес реализиран. Благоприятен ден, в който да се посветите на вашите лични занимания. Освободете се от фалшивото чувство за дълг и се наслаждавайте на свободата да избирате с какво да се занимавате през свободното си време.

ЛЪВ
Бъдете сигурни, че това, което най-много искате и харесвате, наистина е добро за вас, за близките и семейството ви. Не бързайте да взимате недалновидни решения. Добре ще е през целия ден да сте заети. Това ще ви отдалечи от тъжните мисли и неприятните спомени за човек, с когото досега сте били заедно поради различни житейски причини. Настъпило е време, в което осъзнавате, че една такава връзка ви създава само проблеми и пречи на развитието ви. Ще разберете истината за една интрига или лъжа, на която сте били жертва.

ДЕВА
През този ден внимавайте с имотните и битовите си дела. Вероятно ще възникнат ситуации, чието разрешение е много трудно на този етап. Ако сте в процес на ремонт или строеж, не насилвайте ситуациите, водени единствено от собствения си интерес, защото може да се получи обратен ефект. Време на различни преживявания, свързани с успехи или важни събития с деца или с хора, които са предимно от кръга ви роднини. Може да постигнете незначително покачване на доходите в семейството ви. Някои от вас обаче може да очакват по-голяма придобивка.

ВЕЗНИ
Смело може да започнете неща, които поради някакви причини сте пропуснали вчера. Възможно е различни хора или обстоятелства да са забавили развитието на плановете ви, но днес бъдете смели и действайте разумно и с правилните решения. Много е важно добре да сте обмислили и планирали всичко, а не в последния момент да вършите всичко наведнъж и в хаос. Нямате нужда от такова напрежение. Този ден ще бъде важен за тези от вас, които стартират нов бизнес, или в случай, че търсите нови пазари. Поискайте съвет от роднина как най-добре да постъпите.

СКОРПИОН
Срещайте се с различни хора, търсете и развивайте нови творчески и печеливши бизнес идеи. Днес в голяма степен ще трябва да разчитате на интелекта и на интуицията си. Собствената ви преценка за хора, събития или шансове ще бъде много точна и навременна. Ще може да разчитате на дар словото си да убеждавате и на чара си. В следващия момент обаче ще трябва да включите по-сериозните си умения. Ще може да разчитате и на сериозна подкрепа от близки хора. Не се колебайте да я поискате, дори да чувствате неудобство.

СТРЕЛЕЦ
През днешния ден бъдете нащрек. Рискувате да загубите нещо важно или да споделите прекалено лична мисъл или намерение. Вземете на случаен принцип книга от библиотеката, която отдавна не сте чели. Имате нужда от вдъхновение и може би именно там ще я намерите. Опитайте се да ограничите временно контактите си с други хора до минимум. Също така денят не е подходящ за работа в група с много хора. Денят ще изисква от вас да проявите качествата си на боец. Боец за правата ви, за идеите ви. Не се срамувайте да бъдете себе си.

КОЗИРОГ
Ако сте планирали някакви преустройства в дома си, днес е подходящ ден за започването им. Разместване на мебелите ще е удачно. Не взимайте прибързани и не добре обмислени решения. Късметът едва ли ще е на ваша страна при спонтанни действия. Добре е да се опитате да бъдете положителна личност. Забранете си произнасянето на всякакви лоши думи и дори не си ги и помисляйте. И най-малката лъжа е способна да развали отношения градени дълго време. Ако искате да постигнете нещо, вярвайте в силата на думите и ги използвайте правилно.

ВОДОЛЕЙ
Днес приемайте нещата такива, каквито са. Не проявявайте недоволство от живота, обстоятелствата от действията на околните и дори и от себе си. Ще сте изпълнени с огромно количество енергия. Използвайте я отговорно и за градивни цели, а не за разрушаването на нещо направено от други хора. Започнете деня, избягвайки да се фокусирате върху личните си чувства и предпочитания. Не е важно кого харесвате или кой ви обича, а какво трябва и можете да свършите от листа си със задачи. Денят е много подходящ за дейности, свързани с творчество, игри и деца.

РИБИ
Лъчезарни и усмихнати, ще общувате, създавайки връзки и приятелства, правейки света около вас по-добър.Мислете повече за нещата извън вас, а не за това, което преживявате вътре в себе си. Всъщност, това, което таите в себе си, ограничава свободата ви по някакъв начин. Давате твърде големи правомощия на собствените си желания, капризи, виждания за живота, предпочитания и забравяте, че хората около вас имат техни собствени. Днес е времето, в което ще трябва да погледнете на важните за вас неща в живота през погледа на хората около вас.