НОВИНИТЕ


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/bgrovcuf/public_html/wp-content/themes/newsreaders/assets/lib/breadcrumbs/breadcrumbs.php on line 252

Херния прикова легендата Петър Вучков за леглото

Тв легендата Петър Вучков изплашил роднините си по време на извънредното положение, защото се наложило да легне на операционната маса. Емблематичният водещ на състезанието „Минута е много“ знаел, че има херния, но тя се заклещила точно по време на карантината и се наложило да го оперират по спешност, пише facenews.bg

За щастие интервенцията, която хирурзите имат за рутинна, минала по мед и масло. Въпреки това близките му се разтревожили за него, защото не само че бил над 80, а и имал 4 байпаса на сърцето. При такива пациенти пълната анестезия крие своите рискове и не всеки лекар се наема с подобни случаи. Тв звездата обаче впечатлил с куража и волята си лекарския екип и възстановяването му протекло по-гладко от очакваното.

Е, наложило се да изкара известно време в леглото, макар да не било любимото му място. Хубавото било, че седмиците му на лечение съвпаднали с карантината и студеното време и не можел да се изкушава да ходи на разходки из Витоша, които са неразделна част от рутината му на пенсионер. На разходка Вучков не тръгвал без крачкомер, с който следял какви разстояния изминава. Сега нямал търпение да тръгне за любимата си Варна, където живее неговият брат. Искал да види и децата си – двама синове, които емигрирали отдавна и само от време на време се прибирали да го виждат в София.

„Едното ми момче живее в САЩ, другото – в Швейцария. Чакам ги всеки път с нетърпение. Добре се чувствам, когато си идват с техните съпруги и внуците и аз им посвещавам цялото си време“, споделя тв ветеранът.

„Имам толкова много свободно време, а нямам с какво да го запълвам. Аз съм човек, който цял живот е работил не по осем, а по 24 часа. И се чувствам, че бездействам“, гневи се любимецът на поколения телевизионни зрители. Единствената му болка била скуката, но иначе нямал от какво да се оплаче, защото бил съвсем наясно, че хората на неговата възраст имат доста по-тежък живот от неговия. Справял се финансово, а в здравословен план гледал да живее по-умерено, защото макар да не вземал хапчета за кръвно, все пак четирите байпаса на сърцето изисквали от него да бъде по-стриктен и да забрави бохемския си начин на живот, белязал младостта му.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *