Феноменът Мария Стойчева гадае по картите на Наполеон

Феноменът Мария Стойчева гадае по картите на Наполеон

Мария Стойчева е родена на 16 юни 1952 г. Когато е едва 16-годишна, получава феноменален подарък – картите на Наполеон, с които и до днес гледа в бъдещето. Тогава възрастна дама ѝ подарява чудния предмет, произведен през далечната 1866 г., заедно с икона на света Богородица. Старицата ѝ казала, че ще дойде време, в което Мария ще започне да помага на хората. Така се и случило.

Нейните свръхестествени способности излизат извън пределите на България. По нейни думи тя е призната официално като феномен в Германия, Гърция и Русия. Тя успя да разбули много от тайните на страната. Немците дори правят специален филм за нея, който се излъчва по няколко телевизионни канала.

Мария Стойчева е от Варна, а в морската ни столица е известна като лунен маг, парапсихолог и лечителка. Съдбата на хората тя успява да предвиди чрез уникалните карти на Наполеон, с които разгадава бъдещето с точност до 100%. Гадателката твърди, че лекува успешно около 50 заболявания, свързани с централната и вегетативната нервна система. Мария прави диагностика не по лицето, а по ръцете. Докосне ли ръцете на поредния си пациент, тя усеща вибрациите на тялото му, усеща къде в организма му има болен орган и му дава съвет къде и как да се лекува.

Помага при психични проблеми, изчиства безпогрешно страховите неврози, лекува увеличена щитовидна жлеза (гуша), нощни напикавания на децата, проблеми в стомаха (нервен стомах) и в червата (колит), гастрит, гинекологични проблеми, миоми, кисти, тумори в най-ранната им фаза на развитие, безплодие, проблеми с простатата, камъни в бъбреците и жлъчката.

Освен това кодира положителна енергия върху различни предмети, които пазят за дълго време хората от болести и объркани житейски проблеми. Хиляди писма на благодарност от страната и чужбина се трупат в кабинета на Мария Стойчева. Много от хората, намерили помощ от лунния маг, ѝ падат на колене за това, че им е помогнала, че е спасила живота им, казва самата тя.

Тя е основала асоциация, която се бори с шарлатаните в бранша. „Не е възможно някой да лекува от разстояние. Лечението може да има ефект единствено ако се извършва при личен контакт. Ходжите, които сега работят и твърдят, че могат да правят чудеса, да събират разделени двойки за минути или да връщат умрели от онзи свят, нямат нищо общо с ходжите отпреди 1000 години. Аз не препоръчвам християните да търсят услугите на ходжи, които навлизат в енергийното им поле и само ги объркват“, категорична е Мария.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *