Фенове пропищяха: Рачков, върни ни парите!

Фенове пропищяха: Рачков, върни ни парите!

Ядосани фенове заливат със заплашителни писма Димитър Рачков. Причината – отменените му спектакли в Русе и Шумен заради епидемията от коронавирус, които трябваше да се състоят през април. Оказва се, че в официалното обръщение на комика се споменава само, че закупените билети ще важат за нови дати, ако изобщо се насрочат такива в близките месеци, но не е обяснено как феновете му могат да си вземат обратно парите.

„Защо няма никаква информация как ще си получим парите?“ и „Върнете ни сумите от билетите“, са само част от призивите на хората към актьора. За момента обаче той не е съобщил как да се реши проблемът, „изгорелите“ трябва сами да се ориентират в ситуацията и да търсят връзка с фирмата, която беше посредник в продажбата на пропуските. Припомняме, че цените на билетите за моноспектакъла на Рачков са повече от надути и конкурират тези за концертите на най-скъпата звезда у нас – Лили Иванова. За седящо място водещият на „Като две капки вода“ иска от публиката от 30 до 100 лева за билет, докато колегите му от театрите играят, награждавани с „Икари“ и „Аскеери“ представления за по 12, 15 лева за билет.

Покрай епидемията Рачков ще бъде един от най-засегнатите финансово артисти у нас, тъй като освен двете му изяви в Русе и Шумен пропадна и турнето му в Англия. Пред сънародниците ни на Острова комикът трябваше да излезе на 21 март. Той не скри разочарованието си от анулираните му ангажименти и по време на един от лайфовете на „Като две капки вода“. Жалбите му не се харесаха на продуцента на шоуто Маги Халваджиян, който побърза да го попари с думите: „Ти се радвай, че все още получаваш заплата и имаш работа, докато хиляди хора не знаят как ще си платят сметките.“

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *