Тръгва канал с 24 часа турски сериали

Тръгва канал с 24 часа турски сериали

24-часовият телевизионен канал Timeless Drama Channel, по който се излъчват само турски сериали, официално тръгва и у нас от днес. Безкрайните драми ще вървят в мрежата на „Булсатком“.

Българският операторът сключи ексклузивна сделка с международната медийна компания SPI International, която управлява над 40 канала на 6 континента, сред които е новият Timeless Drama Channel. „Булсатком“ подписа тригодишен договор програмата на 24-часовия канал в страната ни да върви само в нейното портфолио.

Timeless Drama Channel ще покаже 4 премиерни сериала, които досега не са се излъчвани в български ефир. Той е премиум канал на компанията SPI, който предлага над 600 часа качествени турски сериали с участието на световноизвестни звезди като Енгин Акюрек, Къванч Татлъту, Бергюзар Корел, Фарах Зейнеп Абдулда, Кенан Имирзалъолу, Туба Бююкюстюн и др.

„Партньорството с SPI е част от ангажимента ни да разширим портфолиото си от телевизионни канали, особено във филмовия жанр. То отговаря на стратегията ни да предоставяме богато и разнообразно съдържание, обединяващо различни зрителски вкусове“, обясни Станислав Георгиев, главен изпълнителен директор на „Булсатком“.

Timeless Drama Channel е сред най-бързо развиващите се телевизии в цял свят, достигайки над 5 милиона домакинства в 14 държави, изключително популярен и успешен в Сърбия, Румъния, Албания и Хърватия, където се разпространява от миналата година.

Всички сериали у нас ще вървят дублирани на български език с много популярни гласове.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *