Трагедия край Созопол: Откриха обесен сина на уважавани доктори

Трагедия край Созопол: Откриха обесен сина на уважавани доктори

Голяма трагедия се разигра тази вечер в созополското село Зидарово. 28-годишният Григор Д., който бил в разцвета на силите си, е намерен обесен в семейната им къща на ул. „Александър Георгиев-Коджакафалията“, съобщава Флагман.бг, цитирайки съседи на момчето.

Драмата е била още по-жестока, тъй като безжизненото тяло, увиснало на бесилото, е открито от собствената му майка, след като се върнала от Бургас.

„От няколко години Григор страдаше от проблеми на психическа основа. Останал е два дни без лекарства. Майка му днес е отишла до Бургас да вземе каквото е необходимо. Но като се върнала, намерила сина си на бесилото.

Много жалко, жената е съсипана, ридае неутешимо. Григор беше прекрасно момче, не беше агресивен, или по никакъв начин не му личеше, че има проблем. Дори вчера се засякохме и се поздравихме“, разказа съсед на семейството.

Майка му и баща му на Григор са уважавани медицински работници. Допреди години живеели в село Зидарово, но после се изнесли в Бургас. Двамата родители обаче се развели, а майката решила да се върне обратно в селото заедно със сина си, за да им е по-спокойно.

В село Зидарово живеели от около половин година.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *