Телефонът поскъпва след селфи с Камелия

Телефонът поскъпва след селфи с Камелия

Фен на фолк дивата Камелия вдигна мизата на мобилния си телефон почти тройно, защото той бил в ръцете а огън момичето и двамата дори си направили селфи него.

В момента устройството е пуснато в продажба в един от сайтовете за разпродажба, като в описанието е обяснено, че високата му цена не е случайна, а е защото апарата е бил докоснат от Камелия.

„Телефонът ми е подарък от приятел. Използвал съм го много малко. Като нов е. Работи супер, без дефекти.На един концерт на Камелия исках да си направя снимка с нея. Изпуснах телефона на земята и тя ми го подаде. Затова е толкова скъп”, това е написал продавача на телефона към описанието на продукта.

Принципно Iphone 7S в отлично състояние най-високата му цена е около 400-500 лв. Тук обаче сумата драстично нараства заради звездния статут на апарата.

Бърз преглед на сайтовете за покупко- продажба у нас, показват, че огън момичето на фолка безспорно е една от най-търгуваните певици в нета. Голите й фотосесии за списание „Плейбой” от 2006г. се намират на цени между 20 и 25лв Далеч по-високи са цифрите, когато става дума за музикалните албуми на Камелия.

Касетката на албума й „Златна рибка” се продава за 50лв с автограф, а цената на първия й албум – „Огън момиче” е същата, макар и без заветния подпис.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *