С цени от 24 евро „Юнион-Ивкони“ стартира нови гръцки линии

С цени от 24 евро „Юнион-Ивкони“ стартира нови гръцки линии

Възловият град Игуменица, за първи път влиза в разписанието на която и да било българска транспортна компания в Гърция.

С нова стратегия и ниска цена на билетите транспортна фирма „Юнион-Ивкони“ скъсява разстоянието с близките в България и загърбва носталгията. От 26 август  стартират нови линии до Гърция, на цени започващи от 24 евро до и от Атина. С динамично променящите се цени, удрящите рекордните 60% отстъпка от редовната цена на билета, транспортна фирма „Юнион-Ивкони“ завладява гръцкия пазар. Колкото по-рано закупите или резервирате вашия билет, толкова цената му ще бъде по-ниска. С динамично променящите се цени на билетите мечтите стават реалност, тъй като ще имате възможност да пътувате често и евтино в нови и комфортни автобуси марка „Мерцедес“, с които компанията атакува от 26 август гръцкия пазар.

На цени от 30 евро можете да пътувате директно до Русе, от 58 евро до Бургас, от 49 евро до Стара Загора и т.н.

ГЕОРГИ АТАНАСОВ
ГЕОРГИ АТАНАСОВ

„С увеличаване на линиите и разширяване на географските дестинации, нашата единствена цел е да бъдем в полза на сънародниците ни в Гърция, които са разпръснати навсякъде, а не са концентрирани само в Атина. Разбира се за живеещите в Атина комфорта е по-голям тъй като имат възможност да избират между две линии, сутрин и след обяд. Съобразили сме се и със сънародниците ни пристигащи в ранните часове от островите, които ще имат възможност да ползват линията ни за България, която тръгва в 9.00 ч. сутринта от Пирея директно. Динамично променящите се цени на билетите със сигурност ще ползволят на пътниците да пътуват много по-често до България. Нови автобуси, по-комфортни условия в тях, ниски цени при купен билет в различно време, по аналогия с купуването на билети за самолет особено за нискотарифните компании са приоритети, които само „Юнион-Ивкони“ предлага в цяла Европа, заяви изпълнителния директор на компанията г-н Георги Атанасов.

Новите линии, които стартират от 26 август са:

  • Пловдив – Пазарджик – София – Игуменица;
  • Пловдив – Пазарджик – София – Волос;
  • Бургас – Сливен – Стара – Загора – Пловдив – Пазарджик – София – Пиргос;
  • Бургас – Сливен – Стара – Загора – Пловдив – Пазарджик – София – Каламата;
  • Бургас – Сливен – Стара Загора – Пловдив – Пазарджик – София – Коринт;
  • Русе-Плевен-София-Солун-Катерини-Лариса-Ламия-Атина-Пирея.

Транспортна фирма „Юнион-Ивкони“ пуска от Атина две линии в 9,30 ч и 16,30 ч. всеки ден, с което се налага като единствен български превозвач със сутрешна линия за Родината, с цени без конкуренция на пазара.

Билетите вече са в продажба. Побързайте! Колкото по-рано, толкова по-евтино.

От Пирея през Плевен до Русе, от Пиргос през Амаляда, Гастуни, Андравида, Килини, Патра, Егио, Коринт до Пазадржик, Пловдив, Стара и Нова Загора, Сливен, Карнобат, Айтос и Бургас. От Каламата през Мегалополи, Триполи, Нафплио, Аргос, Коринт, Пирея до Бургас пътиците ще могат да се насладят на приятно пътуване в нови комфортни автобуси със стюари.

За пръв път автобусна компания предлага спирки и на двата терминала на летището.

За пътуващите със самолет не само от Гърция, но и от целия свят, от 26 август ще има две спирки на двата терминала на летище София, от където пътниците ще могат да продължат директно по желаната дестинация, без да е необходимо да отиват до автогара Сердика. При закупен билет за международно пътуване, всеки пътник получава ваучер за безплатна консумация от минибара на автобуса. Единствено в автобусите на компанията можете да пътувате безопастно от вируси с иновативни UV системи за дезинфекция на въздуха.