НОВИНИТЕ


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/bgrovcuf/public_html/wp-content/themes/newsreaders/assets/lib/breadcrumbs/breadcrumbs.php on line 252

Съпругата на Уил Смит публично призна за изневяра

Необичаен, но ефективен метод за справяне със слуховете беше избран от една от най-образцовите и красиви двойки в Холивуд – семейство Джейда и Уил Смит.

Съпругата на актьора Уил Смит – Джейда Пинкет – реши публично да обсъди слуховете, свързани с брака си: телевизионната водеща призна, че е изневерила на съпруга си в ефира на предаването “Червена маса”, предаде facenews.bg

Наскоро певецът Август Алсина разказа в интернет за аферата си със съпругата на Смит, което шокира всички фенове на двойката. Още по-голям отзвук предизвика това, че музикантът е с 21 години по-млад от Джейда и е приятел на сина й. Той също така скандализира обществеността с предположението, че Уил Смит е „благословил” забежката на съпругата си.

Съпругата на Уил Смит в отговор също шокира обществеността: В ефир Джейда призна, че е наистина е изневерила на съпруга си преди четири години.

Оказа се, че през 2015 г. бракът на Смит „е висял на косъм“ и двойката решила да направи временна раздяла. Именно тогава Джейда започнала афера с младия певец Алсина. Съпругата на Смит призна, че е потърсила щастие извън брака си, но в крайна сметка е осъзнала, че иска да се върне при мъжа си.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *