Суеверни ли сте?! Кои знаци на съдбата вещаят нещастие

Суеверни ли сте?! Кои знаци на съдбата вещаят нещастие

Знаците и суеверията на съдбата могат да се тълкуват по различен начин, въпреки че има такива, които със сигурност предвещават нещо лошо в живота ни.

Смята се, че ако пеперуда влезе в дома ви през отворен прозорец или врата, това е знак за предстоящо боледуване на член от семейството. Ако се сблъскате с това, е по-добре внимателно да хванете пеперудата, но без да я нараните, и след това я пуснете на свобода.

Когато в дома ви влети птица, това значи, че ви е посетила душата на някой починал човек, който иска да ви предупреди за предстоящи опасности. Обезателно обърнете внимание на този знак, а след това отидете в църква и запалете свещичка за здраве и късмет.

С лаенето на кучетата се свързват доста неприятни предсказания. Като правило, ако чуете вечерта вой на кучета, това предвещава скорошна смърт на близък. Това важи и в случай, че някой роднина дълго време боледува, тоест този знак може да се тълкува, че много скоро неговите страдания и мъки ще приключат. Според суеверието, ако облечете вещ наопаки, това значи, че ви очакват много сериозни конфликти и проблеми в личен план. Старайте се да сте внимателни с дрехите си и ако случайно ги облечете наопаки, веднага ги съблечете и оправете това. След това задължително си сложете и една безопасна игла, тъй като се смята, че тя отблъсква лошия късмет и бедите.

Ако срещнете жена с празна кофа, това няма да ви донесе нищо добро в живота. Бъдете готови, че плановете и целите ви няма да се реализират. Затова, ако видите жена с празна кофа, трябва да прекръстите пръстите си. Ако някой ви донесе комплект ножове или вилици, това също е лош знак. За да се предпазите от лошото влияние на острите предмети, трябва да ги увиете с мек материал и да ги скриете. По този начин ще избегнете конфликтните ситуации, които могат да възникват във вашия дом.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *