След щур купон: Плеймейтката Нора Недкова издумка джипа си в лодка

След щур купон: Плеймейтката Нора Недкова издумка джипа си в лодка

Плеймейтката Нора Недкова за малко да заплува с колата си в морето на пристанище „Марина Диневи“ в Свети Влас, съобщи Флагман.бг, позовавайки се на свидетели на инцидента. Екшънът с моделката е станал около 6 часа тази сутрин, когато тя вече си тръгвала след горещ купон с приятелки на откриването на баровския „Planet Yacht” клуб, пише facenews.bg

По думите на очевидци, миската подкарала червения „Nissan Juke” с високите си токчета и убийствена секси рокля с маневра назад, но не преценила ситуацията и се блъснала първо в една от лодките, а след това за малко да потъне в морето. За щастие пропаднала само задницата на автомобила, а плеймейтката изскочила ужасена навън. От потъване я спасила единствено малката лодка в морето, която подпряла Нисана и той не пропаднал в морето.

На мястото на инцидента веднага пристигнали полицаи, а през това време Недкова повикала своя приятелка и я убеждавала да каже, че тя е подкарала колата, съобщават още очевидците на инцидента.

Когато видели притеснената секс бомба и приятелката й, полицаите били буквално стъписани, но повикали пътна помощ да помогне на двете дами в беда. Тъй като Нора и приятелката й дали объркани обяснения за инцидента, в момента се изяснява по видеозаписи кой е бил зад волана на червеното возило.

Според „Флагман“ знойната красавица Соня Урумова е приятелката, която прикрила пред полицаите изцепката на плеймейтката Нора Недкова. Тя коментира в социалните мрежи инцидента по следния начин: „Е Откриехме сезона подобаващо! Купонът ни беше толкова щур и горещ, че една от приятелките ми се разгорещи толкова, че реши да охлади задните ни гуми, за изтрезняване! Еее, посмяхме се, айде „Corona, ciao!“! Dragana Spasovska Sonya Urumova. И довечера пак!”. (запазваме оригиналния текст, б.ред.)

Истината, според очевидци, които са били в съседен автомобил с този на Недкова обаче и съобщиха новината за Флагман.бг, е, че веднага след инцидента Нора побързала да позвъни на приятелката си. Тя само я попитала дали е пила в момента и може ли да дойде веднага. Знойната Соня веднага пристигнала да спаси миската, казала, че в началото на вечерта е изпила две чашки, но вече нищо й нямало. Заради обърканите обяснения на двете секс бомби, полицаите ще изясняват кой е бил зад волана на червеното возило от видеозаписи.

Тогава позвънили на Пътна помощ, а после и на полицията. Първо на мястото пристигнала спасителната техника, а след това и патрулка.

Нора Недкова купонясвала в шумна женска компания цяла нощ. Първоначално дамите били в „Planet Yacht”, след което продължили в пиано бара на марината. Една от атрактивните секс бомби, с които Недкова разливала скъпото шампанско снощи, е дубайската принцеса Драгана Спасовска.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *