След семеен скандал! Мъж опря нож в гърлото на жена си: Ще те убия!

След семеен скандал! Мъж опря нож в гърлото на жена си: Ще те убия!

Мъж опита да убие половинката си след семеен скандал в столицата. Той опрял кухненски нож до гърлото ѝ, като отправил към нея думите „Ще те ликвидирам, ще те убия“ и след съпротива от нейна страна я хванал с двете си ръце за гърлото, започнал да я души и отново отправил към нея думите „Ще те убия“.

Днес Пламен официално се сдоби с обвинение от прокуратурата. Той е привлечен за за закана с убийство.

Мъжът и половинката му заживели заедно през 2009 година в квартал „Княжево” в София. След две години се родило детенцето им и с това започнали проблемите. Пламен се променил, карал се с жена си и се държал грубо. Заради проблемите двойката се разделили за четири години, но през 2017 отново подновили отношения в името на детето. Не след дълго семейните драми започнали отначало.

Една вече между двамата избухнал поредния скандал. В изблик на ярост Пламен хванал жена му за врата и опрял кухненски нож в него. През цялото време повтарял „Ще те убия, ще те ликвидирам”. Жената опитала да избяга, но тогава половинката й я стиснал с две ръце за гърлото и започнал да я души.

В крайна сметка пострадалата се отскубнала от лапите на мъжа си и успяла да повика помощ. На място пристигнал екип на полицията и Пламен бил арестуван.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *