НОВИНИТЕ


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/bgrovcuf/public_html/wp-content/themes/newsreaders/assets/lib/breadcrumbs/breadcrumbs.php on line 252

Скрита лимонка: Целомъдрената Деси Добрева излизала гола под шлифера

Певицата Деси Добрева, която винаги е изглеждала скромна и целомъдрена, призна, че се появила в заведение гола под шлифера.

Идеята на изпълнителката била да впечатли любимия си по онова време, но не предполагала, че и той й е спретнал изненада.

„Излязох само по шлифер, а отдолу дибидюс – и отидох на гости на любовта. Лошото е, че не отидох на гости, а човекът беше подготвил вечеря и отидохме на ресторант. И аз през цялото време стоях шлифера, а той искаше да го съблече“, разказва Добрева.

Заради неловката ситуация не е посмяла да разкрие на партньора си, че е влязла без дрехи в ресторанта опасявайки се да не развали неговата представа за красива вечер, макар нейната да била напълно разрушена.

Деси твърди, че се чувства страхотно в голото си тяло и затова не искала да залага на еротична дантела, бижута и други аксесоари.

„Човек трябва да се харесва такъв какъвто е. Има жени, които се притесняват от остаряването. Аз смятам, че остаряването върви с натрупания опит“, допълва певицата. В момента тя поддържа форма с дълго бягане, пише Телеграф.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *