Синът на шеф Манчев му намери ново гадже

Синът на шеф Манчев му намери ново гадже

Шеф Иван Манчев има чисто нова любовница. Палавият виртуоз в кухнята е омагьосал с чара си красавицата Ива и двамата вече официално са гаджета, пише facenews.bg

По-интересното обаче е, че хубавицата влязла в живота му благодарение на…сина му Христо. Оказа се, че 18-годишният младеж, който е абитуриент, уредил татко си с майката на собственото си гадже, подсмихва се колега топ готвач, запознат с детайли около новата тръпка на шеф Манчев.

Христо довел приятелката си и нейната красива майка в ресторанта на баща си, така станала първата среща, обясни нашият източник.

Това е поредната красавица, която минава през спалнята на шеф Манчев. Последно се чу, че свалячът зарязал Цветомила, заради която се разведе с майката на двете си деца – Марина. Цветомила го направи татко за трети път, но това не спря палавия готвач да я зареже заради друга красавица.

За нaтирeнaтa се знае, че е от Берковица, но живее във Варна. Именно в морската столица тв звeздaтa се запознал със секси мацката при една от безбройните командировки, свързани с изявите му като критик в „Кошмари в кухнята”.

За миналия Великден уж влюбеният Иван Манчев пръсна над 200 000 лева за два мерцедеса – джип ML 63 AMG за Цветомила и лимузина S класа за себе си. Сега обаче всичко това е минало, защото плейбоят омотал в мрежите си красивата Ива, майка на гаджето на сина му Христо, заключи колегата на шеф Манчев.

На снимката: Манчев с Цветомила, която го направи баща за трети път, но въпреки това той й посочи вратата

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *