Сашко Кадиев паднал от покрив, сестра Жекова го гледала в болницата

Сашко Кадиев паднал от покрив, сестра Жекова го гледала в болницата

Александър Кадиев е лежал цял месец в „Пирогов“ след зловещо падане от покрив, а лична медицинска сестра му е била звездата от „Откраднат живот“ Марта Вачкова. Доста преди да получи предложението да изиграе ролята на сестра Жекова в екранните болници „Свети Кирил“ и „Света Анастасия“, актрисата е имала възможността да се профилира като медицински работник, пише facenews.bg

Инцидентът, при който Кадиев потрошил крайника си на няколко места, се случил преди години в Панчарево. Паднал сняг и с приятелите му излезли да се пързалят с найлони. „След няколко спускания по един заледен ламаринен покрив паднах в една пряспа и си натроших крака – имах по две фрактури на глезена и на главната кост“, издава Кадиев.

В „Пирогов“ го гипсирали, но се наложило да остане там цял месец. „Мартина Вачкова бе единствената от много хора, която идваше цял месец да ми гали крачето, да ми чете приказки, да ми носи храна, да ме чеше под гипса, защото кракът много ме сърбеше. Беше при мен всеки ден на визитация. После, след като ме изписаха, продължи да ме посещава в апартамента ни, който тогава беше в „Лозенец“, спомни си Кадиев.

Чак след 4 месеца му свалили гипса. Последвали два месеца на рехабилитационни процедури, или общо 7 месеца му отнело възстановяването след онова спускане по ламаринения покрив.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *