Робърт Кенеди-младши: С ваксините Бил Гейтс налага диктаторски контрол

Робърт Кенеди-младши: С ваксините Бил Гейтс налага диктаторски контрол

Ваксинирането за Бил Гейтс е стратегическа филантропия, която подхранва много от неговите свързани с ваксините бизнеси (включително амбицията на Майкрософт да контролира начинанието за глобална дигитална идентичност- ID – за ваксиниране) и му дава диктаторски контрол върху световната здравна политика. Обсесията на Гейтс от ваксините изглежда е породена от убеждението, че светът ще бъде спасен чрез технологията.

Обещавайки да дари дела си от 450 млн. долара от общо 1,2 милиарда за унищожаването на полиомиелита, Гейтс взима контрола над индийската Национална техническо-надзорна група за имунизациите (НТНГИ), която въвежда задължително до 50 дози полиоваксина в рамките на всеобхватна програма за имунизации на деца под 5-годишна възраст. Индийските лекари обвиняват Гейтс за унищожителната епидемия от Не-полио Остра Флацидна Парализа (НПОФП), която парализира над 490 000 деца над очаквания брой между 2000 и 2017 година. През 2017 индийското правителство отменя протокола за ваксинациите на Гейтс и приканва Гейтс и неговата политика за ваксиниране да напуснат Индия. Броят на заболяванията от НПОФП пада стремглаво.

Всички най-страховити (полио) епидемии в Конго, Афганистан и Филипините са свързани с ваксините. През 2017 Световната здравна организация (СЗО) неохотно призна, че глобалната експлозия от полио е отключена преимуществено от ваксините. Всички най-страховити епидемии в Конго, Афганистан и Филипините са свързани с ваксините. В действителност, до 2018 година, 70% от случаите на полио по света са отключени от ваксини.

През 2014 Фондация Гейтс финансира тестване на експериментални ваксини срещу Човешки папиломавирус (HPV), разработени от Glaxo Smith Kline (GSK) и Merck, върху 23 000 млади момичета от отдалечени индийски провинции. Приблизително 1200 от тях получават остри странични ефекти, включително автоимунни и репродуктивни заболявания. Седем умират. Разследването на индийското правителство обвинява изследователите, финансирани от Гейтс, в повсеместни нарушения на етиката: оказване на натиск над уязвими момичета от селските райони за участие в тестването, заплашване на родителите им, подправяне на формуляри за съгласие и отказване на медицинска грижа на пострадалите момичета. Случаят сега е във Върховния съд на страната.

Вестници в Южна Африка се оплакват: „Ние сме опитни зайчета за производителите на лекарства“. През 2010 Фондация Гейтс финансира 3-та фаза от изпитанията на експерименталната ваксина срещу малария на GFK, убивайки 151 африкански бебета и причинявайки вредни странични ефекти, включително парализа, гърчове и фебрилни конвулсии при 1 048 от общо 5 949 деца.

По време на кампанията на Гейтс MenAfriVac през 2002 сред държавите от Африка, намиращи се под Сахара, служителите на Гейтс насилствено ваксинират хиляди африкански деца срещу менингит. Само в Чад около 50 от 500те ваксинирани деца получават усложнения и развиват парализа.

Южноафриканските вестници се оплакват „Ние сме опитни зайчета за производителите на лекарства“. Бившият старши икономист на Нелсън Мандела, професор Патрик Бонд, описва филантропските дейности на Бил Гейтс като „безскрупулни и неморални“.

През 2010 Гейтс дарява 10 милиарда долара на СЗО, казвайки „Трябва да направим декада на ваксините“. Един месец по-късно Бил Гейтс казва в Ted Talks, че нови ваксини могат да „редуцират популацията“. През 2014 кенийската Асоциация на католическите лекари обвинява СЗО, че химически е стерилизирала милиони жени в Кения без да вземе тяхното съгласие, под формата на кампания за ваксиниране срещу „тетанус“. Независими лаборатории намират формула за стерилитет във всяка изледвана ваксина. След като отрича обвиненията, СЗО най-накрая признава, че повече от десетилетие разработва стерилизираща ваксина. Подобни обвинения идват и от Танзания, Никарагуа, Мексико и Филипините.

Изледване от 2017 (на Моргенсън и др.) показва, че популярната ваксина DTP (дифтеткок) на СЗО, убива повече африкански деца, отколкото болестите, срещу които се бори. При ваксинираните с DTP момичета се регистрира 10 пъти по-висока смъртност, отколкото при тези, които още не са получили ваксината. СЗО отказа да изтегли смъртоносната ваксина, която насилствено прави върху десетки милиони африкански деца всяка година.

(Световни представители на властите по обществено здраве) казват, че той е отклонявал ресурси на агенцията в служба на личната си философия, че доброто здраве идва в спринцовка.

Защитници на световното обществено здраве обвиняват Гейтс, че отклонява фокуса на СЗО от проекти, които доказано намаляват инфекциозните болести, като: чиста вода, хигиена, хранене, икономическо развитие. За тези области Фондацията Гейтс харчи само 650 милиона долара от 5 милиардния си бюджет. Говори се, че той отклонява средства на агенцията, за да обслужва личната си философия, че доброто здраве идва само в спринцовка.

В допълнение към използването на филантропията за контрол над СЗО, УНИЦЕФ, GAVI и PATH, Гейтс финансира и частна фармацефтична компания, произвеждаща ваксини и допълнително дарява 50 милиона долара на 12 фармацефтични компании, за да ускори разработването на ваксина срещу коронавируса. В последните си медийни появи Гейтс изразява увереност, че кризата с Ковид-19 ще му даде възможност да наложи диктаторските си ваксинационни програми върху американските деца.

Робърт Ф. Кенеди-младши*, GlobalResearch
Превод: Екатерина Грънчарова, Glasove.com

* Робърт Франсис Кенеди-младши е американски екологичен адвокат, автор и активист. Син е на някогашния главен прокурор на САЩ и сенатор Робърт Кенеди, убит през 1968 г., племенник е на президента Джон Кенеди, застрелян през 1963 г. Робърт Кенеди-младши е председател на борда на Асоциацията на защитниците на водата, природозащитна организация с нестопанска цел, която той помага да се открие през 1999 г. От 1986 г. до 2017 г. Кенеди е старши адвокат на Съвета за защита на природните ресурси. В продължение на повече от 30 години е професор по екологично право в Университет Пейс в Уайт Плейнс, Ню Йорк.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *