Ретрограден Сатурн ни мъчи до 29 септември

Ретрограден Сатурн ни мъчи до 29 септември

На 11 май настъпи периодът на ретроградно движение на планетата Сатурн, който ще продължи чак до 29 септември, между градусите 1 в знак Водолей и 25 в знак Козирог. Сатурн отговаря за формата, дисциплината, отговорността, организацията, амбицията, кармата, уроците, ограниченията, изпитанията, задръжките, студа и остаряването.

До 2 юли неговото ретроградно движение ще бъде в знак Водолей. Възможно е времето на пребиваване на Сатурн в знак Водолей да ни донесе нови идеи и планове за сбъдване и осъществяване. Вероятно е по някакъв начин да се наложи да се разделим с навици и форми на комфорт, с които сме разполагали в последно време. Ако сме започнали нови начинания, е време да обмислим тяхното бъдеще, казват астролозите. Между 2 юли и 29 септември Сатурн ще бъде ретрограден в знак Козирог.

Периодът е подходящ за работа над дългосрочни планове и преработване на стратегиите за преодоляване на трудности. Хубаво е да помислим дали не се налага да станем по-дисциплинирани и отговорни. Ако сме сдържани и не действаме импулсивно, ще бъдем успешни и по-мъдри в края на периода. Астролозите съветват да сме търпеливи.

Сатурн не обича да бърза. Планетата уважава процеса с ясна структура и награждава тези, които полагат труд и постоянство в целите си. Не бива да се отчайваме, ако резултатите не се виждат веднага, няма как. Периодът ще се усети най-зле за родените в третата декада Козирози, Телци и Деви. Те ще трябва да направят ревизия на плановете си и да поправят грешките си.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *