Респект! Любо от „Фермата“ дари 50 хиляди лева за църквата

За изключителен жест разкри водещият на риалитито „Фермата“ по БТВ Иван Христов, който разчувства всички участници, а навярно и много зрители пред екрана.

Малко след като Кирил победи Любомир в битка, Иван обяви: „Ще ви кажа нещо, което вие и зрителите не знаете. Преди няколко седмици във „Фермата“ влезе Андрей заедно с една дама и ви каза, че има зрител, който е направил дарение към синода, което да отиде по направление за нашия манастир. Естествено, тази новина беше приета радушно от вас. А да ви кажа ли, че сега този човек не е зрител, а е един от вас.

Той пожела да запазим пълната му анонимност, за да не повлияе на играта, нито на зрителите. Но сега ще ви кажа, че човекът, който нареди доброволно тези 50 хиляди лева, за възстановяването на стенописите, ще ви кажа, че това е Любо“.

„От името на всички в нашия екип, и от всички българи, позволявам си, да ти благодаря за това, което си. Сумата не е от значение, а е важен примера, който ти даваш. Бих бил горд, ако мога да се нарека твой приятел след това предаване“, добави водещият, а чикагският бизнесмен отговори: „Всички сте мои приятели“.

„20 години бях извън България и дори понякога съм се отричал, че съм българин, но „Фермата“ ми върна вярата в България. Запозна ме с уникални хора“, каза българският бизнесмен от Чикаго, роден в Благоевград, след като отпадна от предаването.

Previous post Правосъдният министър поиска дисциплинарно производство срещу Гешев
Next post Нов удар по джоба: По света промоции, у нас коледната трапеза поскъпна с 30%