Протестиращите блокираха Дунав мост, Хаинбоаз и Аспаруховия мост

Протестиращите блокираха Дунав мост, Хаинбоаз и Аспаруховия мост

В 37-ия ден на протести продължават блокадите на ключови пътни артерии в страната. Тази вечер недоволните от управляващите блокираха отново Прохода на републиката, известен и като Хаинбоаз, както и Дунав мост и Аспаруховият мост.

Недоволните граждани скандират „Оставка”, издигнали са транспаранти. В районите на блокадите са се образували огромни задръствания. Протестиращите пропускат болни хора, автомобили с деца, както и автомобили със специален режим на движение. Жандармерия се опитва да освободи Прохода на републиката.

По-рано беше блокиран и „Дунав мост“ край Русе , което също предизвика километрично задръстване, съобщават от „Отровното трио”. Жандармерията бе отбила колите в дясно за „проверка на документи“.

Преди два дни отново имаше няколко часова блокада на Дунав мост. Протестът в столицата започна по традиция в 19 часа в Триъгълника на властта. Хората скандират „Оставка.“ Очаква се по-късно да тръгнат на поредното шествие към Орлов мост. Засега остават затворени трите кръстовища при Ректората, площад Независимост и Орлов мост.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *