НОВИНИТЕ

Проститутка с коронавирус хвърли в ужас Сицилия

Знойна проститутка от Перу с „Ковид-19“ хвърли в паника половин Сицилия и заплаши с разпад десетки семейства и приятелства. Просто защото здравните власти на острова издадоха заповед всички клиенти на жрицата да се явят в местните болници за тест за коронавирус, като изследването трябва да бъде направено задължително както на членовете на техните семейства, така и на всички близки и познати, с които похотливците са били в контакт.

При отказ следват солена глоба и откарване с полицейски конвой за тампон на мераклиите за платен секс, мнозинството от които вече били ясни на силите за сигурност благодарение на записите на няколко камери за видео наблюдение.

Екзотичната южноамериканска жрица гастролирала цели две седмици в намиращия се недалеч от Сиракуза известен исторически град Модика. Тя наела малък апартамент в центъра, развихрила се, като славата й на майсторка в секс-услугите бързо се разнесла из района и още на третия ден започнала да прекарва през кревата си по двайсетина клиенти на денонощие. Ако се вярва на местните медии, немалка заслуга за успеха й имал и локдаун-а през последните месеци, който бил лишил сицилианците от предпочитана открай време тяхна занимавка – гушкане с момичета на почасова тарифа. И научавайки за отприщилата се отново платена секс-наслада, островитяните започнали да прийждат в апартаментчето на перуанката от близо и далеч.

Но когато завчера жрицата се върнала в „базата“ си в намиращия се на стотина километра североизточно от Рим град Фолиньо, тя се почувствала много зле и била откарана с линейка в Бърза помощ. На докторите там не им трябвало много време, за да разберат, че е болна от „Ковид-19“ и то в напреднала фаза, след което я хоспитализирали в интензивно отделение. При задължителната справка за контактите на пациентката им, лекарите разбрали за гастрола й в Сицилия и както си му е редът – веднага уведомили колегите си и пазителите на реда там какви ги е вършила.

Но освен клиентите на проституката, членовете на техните семейства, близките и приятелите, здравните власти издирват същотака нейните спътници в автобуса, с който тя пътувала до острова, както и тези от влака, с който се била завърнала във Фолиньо.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *