НОВИНИТЕ


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/bgrovcuf/public_html/wp-content/themes/newsreaders/assets/lib/breadcrumbs/breadcrumbs.php on line 252

Проклятие тегне над къщата на Коста Цонев в Бистрица

Прокоба тегне над имението на покойния Коста Цонев в Бистрица. Повече от 2 години неговата вдовица Ели се бори да продаде огромната къща на актьора, но все така безуспешно. Макар пазарът на имотите в района да вървял добре, никой не искал да вземе вилата на артиста.

В околията тръгнали слухове, че духът му още не си бил отишъл от там и не разрешавал къщата да има нов собственик. В същото време жена му пък не била склонна да я харизва за жълти стотинки. Резиденцията е сред най-внушителните постройки в Бистрица. Простира се на 350 квадрата разгърната площ, а дворът ѝ е цели 750 квадратни метра.

Макар да нямало интерес от страна на купувачите към къщата, облицована в скъп камък, Ели Цонева не сваляла цената, а тъкмо обратното. Проверка на „Ретро“ показва, че по същото време миналата година тя е била готова да се раздели със семейния имот срещу 360 хиляди евро. Към днешна дата обаче цената вече възлиза на 410 000 евро, с 50 бона повече. За продажбата вдовицата на актьора не ползва агент, защото самата тя се занимава с недвижими имоти. Така печалбата ѝ, ако евентуално се стигне до сделка, ще бъде чиста и няма да плаща комисиона на никого.

„Продавам къщата, но не на всяка цена. Истината е, че добре си подбирам хората, които може би ще я купят. Не бих я продала на всеки, защото все пак там имам скъпи спомени“, споделя последната жена на обичания от поколения наред актьор. Ако това все пак се случело, с парите от имота Ели възнамерявала да започне нов живот при сина си във Франция, за да бъде по-близо до своята внучка Виктория.

В чужбина е и първата жена на Коста Цонев – Анахид Тачева. Тя живее при най-малката си дъщеря, която носи нейното име и е омъжена за гръцки милионер в Ню Йорк. За първа година Анахид няма да се прибира за годишнината от смъртта на сина си Митко Цонев през август, тъй като не била добре здравословно, а и пандемията от коронавирус прави пътуванията несигурни. Внучката ѝ Деси Цонева наскоро разкри, че легендарната говорителка, която този октомври става на 80 години, вече имала начална форма на деменция и не помнела доста случки и хора от миналото си.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *