Проклятието продължава! Полицията откри тялото на внучката на Кенеди

Проклятието продължава! Полицията откри тялото на внучката на Кенеди

Тялото на внучката на Робърт Кенеди, Мейв Кенеди Маккийн, беше намерено, съобщи Скайнюз. 40-годишната Мейв и нейният осемгодишен син Гидийн бяха обявени от полицията в Мериленд за издирване. Днес от силите на реда са заявили, че са били намерени телата на майката и детето както и кануто, в което те са плавали. Най-вероятната причина за смъртта на жената и момченцето са лошите метеорологични условия.

Мейв Кенеди Маккийн е била съветничка на глобалната програма на Държавния департамент за борба с вируса на СПИН и е била доброволка на Корпуса на мира в Мозамбик при администрацията на президента Барак Обама. Нейната кончина е поредната смърт в най-известния клан в американската политика.

Мейв Кенеди Маккийн е внучка на Робърт Кенеди – заемал поста главен прокурор на САЩ до убийството си през 1968 г. и брат на президента Джон Кенеди, припомня bg-voice.

Един от синовете на Робърт, Дейвид, е починал на 28-годишна възраст от свръхдоза кокаин в хотел във Флорида през 1984 г.

Най-голямото дете на Джон Кенеди, Джон Кенеди-младши, е загинал на 39-годишна възраст през 1999 г. при катастрофата на управляван от него малък самолет в Масачузетс.

Друга внучка на Робърт Кенеди, Саоарс Кенеди Хил, е починала миналата година от свръхдоза упойващи вещества само на 22 години.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *