НОВИНИТЕ


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/bgrovcuf/public_html/wp-content/themes/newsreaders/assets/lib/breadcrumbs/breadcrumbs.php on line 252

Проклятието продължава! Полицията откри тялото на внучката на Кенеди

Тялото на внучката на Робърт Кенеди, Мейв Кенеди Маккийн, беше намерено, съобщи Скайнюз. 40-годишната Мейв и нейният осемгодишен син Гидийн бяха обявени от полицията в Мериленд за издирване. Днес от силите на реда са заявили, че са били намерени телата на майката и детето както и кануто, в което те са плавали. Най-вероятната причина за смъртта на жената и момченцето са лошите метеорологични условия.

Мейв Кенеди Маккийн е била съветничка на глобалната програма на Държавния департамент за борба с вируса на СПИН и е била доброволка на Корпуса на мира в Мозамбик при администрацията на президента Барак Обама. Нейната кончина е поредната смърт в най-известния клан в американската политика.

Мейв Кенеди Маккийн е внучка на Робърт Кенеди – заемал поста главен прокурор на САЩ до убийството си през 1968 г. и брат на президента Джон Кенеди, припомня bg-voice.

Един от синовете на Робърт, Дейвид, е починал на 28-годишна възраст от свръхдоза кокаин в хотел във Флорида през 1984 г.

Най-голямото дете на Джон Кенеди, Джон Кенеди-младши, е загинал на 39-годишна възраст през 1999 г. при катастрофата на управляван от него малък самолет в Масачузетс.

Друга внучка на Робърт Кенеди, Саоарс Кенеди Хил, е починала миналата година от свръхдоза упойващи вещества само на 22 години.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *