Побързайте! „Юнион-Ивкони“с билети от 25 евро за Коледа и Нова Година от Атина до София

Побързайте! „Юнион-Ивкони“с билети от 25 евро за Коледа и Нова Година от Атина до София

Купете сега и спестете време и средства. Всеки ден от 8.30 ч до 17.30 ч новия екип в Атина, Петя Хасъмска и Цветанка Рангелова ви очакват за резервации и закупуване на билети.

Автобусна компания „Юнион-Ивкони“ пусна билети от 23 евро по дестинация Атина – София, като ценита са за определени дати, съобщиха от компанията. Цените са за еднопосочни билети.

Компанията, която е единствения превозвач в Гърция със сутрешна линия, която тръгва в 9.30 ч. всеки ден пристъпи към динамично променящи се цени на билетите, по принцип на самолетните компании или колкото по-рано закупите своя билет, той е толкова по-евтин.

На 1-ви октомври в 9.30 ч можете да пътуване на цена от 22.92 евро.

Побързайте да закупите своите декемврийски автобусни билети за Коледа и Нова година, на които цените към момента започват от:

За автобус в 9.30 ч. билета е на цена 24. 46 евро, а в 16.30 ч можете да пътуване на цена 26.23 евро.

Може да бъде изображение с текстово съобщение

За удобство на своите клиенти компания „Юнион-Ивкони“ предлага резервации по телефон или виртуално, които можете да заплатите в автобуса и запазите ниската цена на резервирания билет.

Тази гъвкава политика компанията прилага в цяла Европа, като целта е да предложи възможно ниска цена на билет за пътуване. Компанията предлага и динамични остъпки, които можете да видите тук.

Транспортно-туристическа компания “Юнион-Ивкони” е най-големият автобусен превозвач в страната, лидер в автобусния транспорт в България и Европа. Член е на Националното сдружение на автобусните превозвачи в България.

С офисите в чужбина можете да се свържете на посочените телефони тук.

Припомняме, че от м. юли компанията пристъпи към генерални промени в Гърция, които започнаха от офис Атина. Освен усмихнатите и учтиви нови касиерки, които ви посрещат любезно там, скоро ще можете да ползвате и редица други услуги, които са ви изключително важни и необходими, нокомпания ще ги запази като изненада за вас.