Победителят от Hells Kitchen Реджеп остава в България, планира да отвори ресторант

Победителят в тазгодишния сезон на Hells Kitchen Реджеп Бадев, който се превърна и в любимец на телевизионните зрители, е взел решение да остане на родна земя след края на кулинарната надпревара.

„Да, определено ще остана в България. Много ми харесва тук и се радвам, че имам възможност да бъда в моята родна страна – да се развивам тук и да сбъдна всичките си мечти“, сподели той. Италианчето, както му викаха в предаването, планира да отвори собствен ресторант у нас, пише facenews.bg

„Ще изглежда много фино и елегантно, с италиански почерк и деликатеси. В неговото меню ще заложа целия си опит и умения, за да се превърне този ресторант в нещо уникално и да бъде истинско кулинарно изкушение“, намигна той.

Междувременно Реджи се радва на голяма подкрепа от своята приятелка, с която са заедно вече от три години.

„Именно тя ме мотивира да участвам в Hells Kitchen България. Тя също обича да готви и го прави постоянно, а аз обожавам нейните български гозби – тя е магьосник на българската кухня и сега е моят учител, защото искам и аз да започна да готвя вкусни български ястия“, разказа ни още той.

Припомняме, че Бадев се е преместил в Италия, когато е бил само на 4 години.

„Помня, че в първите години наистина ми беше много трудно – докато създам приятелства, докато свикна със самата обстановка, докато науча езика. Впоследствие се приспособих – проговорих италиански, хареса ми културата им, вече имам приятели, и то много. Чувствах се добре в Италия“, довери ни той.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Previous post 20 години от смъртта на голямата Невена Коканова
Next post Благой Георгиев преговаря за закупуването на „Вардар“