Победителят от Hells Kitchen Реджеп остава в България, планира да отвори ресторант

Победителят от Hells Kitchen Реджеп остава в България, планира да отвори ресторант

Победителят в тазгодишния сезон на Hells Kitchen Реджеп Бадев, който се превърна и в любимец на телевизионните зрители, е взел решение да остане на родна земя след края на кулинарната надпревара.

„Да, определено ще остана в България. Много ми харесва тук и се радвам, че имам възможност да бъда в моята родна страна – да се развивам тук и да сбъдна всичките си мечти“, сподели той. Италианчето, както му викаха в предаването, планира да отвори собствен ресторант у нас, пише facenews.bg

„Ще изглежда много фино и елегантно, с италиански почерк и деликатеси. В неговото меню ще заложа целия си опит и умения, за да се превърне този ресторант в нещо уникално и да бъде истинско кулинарно изкушение“, намигна той.

Междувременно Реджи се радва на голяма подкрепа от своята приятелка, с която са заедно вече от три години.

„Именно тя ме мотивира да участвам в Hells Kitchen България. Тя също обича да готви и го прави постоянно, а аз обожавам нейните български гозби – тя е магьосник на българската кухня и сега е моят учител, защото искам и аз да започна да готвя вкусни български ястия“, разказа ни още той.

Припомняме, че Бадев се е преместил в Италия, когато е бил само на 4 години.

„Помня, че в първите години наистина ми беше много трудно – докато създам приятелства, докато свикна със самата обстановка, докато науча езика. Впоследствие се приспособих – проговорих италиански, хареса ми културата им, вече имам приятели, и то много. Чувствах се добре в Италия“, довери ни той.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *