Платеният секс в Италия – само с предпазна маска

Платеният секс в Италия – само с предпазна маска

„Спазвам стриктно всички мерки срещу коронавируса и дори клиентите ми са с предпазни маски, докато правим секс!“ – това зави пред в. „Република“ топ-проститутката от Болоня -Джесика. Пищната дама обясни още на репортера Валерио ло Муцио, че се страхувала много да не се зарази с „Ковид-19“, но в същото време не можела да стои със скръстени ръце и крака, докато бъдела намерена ваксина срещу заразата.

Джесика, която приема секс-мющериите в собствения си апартамент, подчертава също така в краткото интервю, че до нашествието на коронавируса през февруари изкарвала на месец около 15 000 евро чиста пара.

Човекът на „Република“ разговаря и с други труженички – италианки, които до една твърдят, че наложената в началото на март карантина ги била докарала едва ли не до просешка тояга, тъй като били останали изведнъж без работа. „От друга страна – обяснява пък управителят и създател на популярния на Апенините сайт за платена любов “Escort Advisor” Майк Мора, – 80% от нашите луксозни проститутки отказаха да работят след обявяването на карантината, от страх да не се заразят.“ Това обаче ги било лишило от доходи и много от тях, особено транс-сексуалните „ескорт“-ки, за да не гладуват, били принудени да търсят помощ от разни благотворителни организации, начело с католическата „Каритас“. Но слава Богу, още след първото леко смегчаване на строгите мерки на 4 май, клиентите започнали да звънят за срещи. „А с новото почти всестранно разхлабване на мерките от понеделник – 18 май, подчертава Майк Мора, регистрираме истински „бум“ на търсенето на платен секс“.

Някои от интервюираните жрици припомниха пред влиятелния римски всекидневник, че проституцията в Италия не е незаконна, но в същото време за жалост тя не била призната като официален занаят. И сега, когато почти всички малки и големи предприемачи получавали някаква помощ от държавата, за да не замре бизнесът им, за проститутките не било предвидено нищо. „Ако проституцията беше официално призната – подчертава пред „Република“ видната неаполитанска жрица Бейби Моана, – ние щяхме да си плащаме редовно данъците и осигуровките, щяхме да се подлагаме на редовни здравни контроли и държавата щеше да ни закриля!“

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *