Освен дрогиран до козирката, убиецът на Милен Цветков карал и без документи

Освен дрогиран до козирката, убиецът на Милен Цветков карал и без документи

Освен под въздействието на наркотици 22-годишният Кристиан Николов е карал и без документи за джипа „Ауди Q7“, с който помля колата на журналиста Милен Цветков. Това стана ясно от думите на адвокат Константин Симеонов, който брани майката на джигита Десислава Николова, пише „България Днес“

Юристът разкри, че по време на инцидента навръх Великден талонът на джипа е бил в чантата на майката, която се е намирала извън София. Според Симеонов клиентката му не е подозирала, че синът й се друса.

След като бе оставен зад решетките на първа инстанция, Кристиан отказа да обжалва мярката си. Това стори майка му Десислава, обвинена, че му е дала фаталния джип.

Магистратите отказаха да намалят гаранцията й от 100 бона. Бизнес дамата се жалва, че размерът й не съответства на здравословното и имущественото й състояние, възрастта, професията, както и това, че сама се грижи за трите си деца, племенниците и родителите си. Съдът прецени, че не са представени доказателства. Във вторник от полицията призоваха очевидците на зверската катастрофа да се обадят в СДВР.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *