Новичка фолкпевица се съблече за плаж и показа сочно дупе

Новичка фолкпевица се съблече за плаж и показа сочно дупе

Нощните клубове отвориха врати и фолкпевици започнаха да се рекламират по всякакъв начин, надявайки се бързо да напълнят графика си с участия и да загърбят финансовата криза от последните няколко месеца, пише facenews.bg

Сексапилът, който в последните години прерастна в чиста порнография, е най-сигурният и бърз начин за автореклама. И една от младите пайнерки се възползва от тази услуга като показа голо сочно дупе.

Младата надежда на “Пайнер”, Ивета Костова, зарадва последователите си в социалните мрежи с горещи фотоси, с аромат на лято и позитивни вибрации. Със закачливия въпрос: “А какво е Вашето настроение в този дъждовен юни?”, певицата предизвика вълна от коментари и комплименти за страхотната форма, която демонстрира по бански в официалния си профил в Инстаграм.

Явно младата певица е решила да става известна по втория начин – с голи снимки, като това е единственият начин да се пребори с жестоката конкуренция във фирмата.

Изпълнителката вае перфектно тяло с тренировки във фитнес залата, по време на пандемията с комплекси от упражнения в домашни условия и с разходки сред природата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *