НОВИНИТЕ


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/bgrovcuf/public_html/wp-content/themes/newsreaders/assets/lib/breadcrumbs/breadcrumbs.php on line 252

Нова трагедия в бяло! Вирусът уби лекарка от Враца и баща й

Тази сутрин е починала д-р Петранка Лишковска, началник на отделението по химиотерапия в комплексния онкологичен център във Враца. Лекарката беше покосена от COVID-19 и заради влошеното й състояние бе на лечение в столична клиника, съобщиха от здравното заведение.

Трагедията в семейството на 54-годишната лекарка е двойна, защото през миналата нощ в болницата за белодробни заболявания починал и нейният баща, който също е бил заразен с COVID-19, пише bulnews.bg.

84-годишният мъж, който също бе положителен за заразата, издъхнал в белослатинската болница. Днес сутринта, докато почерненото семейство организирало погребението му, дошла черната вест от София за смъртта на д-р Петранка Лишковска. Близките им са смазани от двойната трагедия след заразяването с коронавирус.

Д-р Лишковска бе дългогодишен и опитен специалист по медицинска онкология. Тя беше председател на клинична онкологична комисия по химиотерапия към КОЦ, осъществяваше диспансерни прегледи на пациенти с онкологични заболявания от цяла Северозападна България

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *