НОВИНИТЕ


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/bgrovcuf/public_html/wp-content/themes/newsreaders/assets/lib/breadcrumbs/breadcrumbs.php on line 252

Николай Нанков, ГЕРБ: Работихме, за да остане и след нас

Работихме, за да остане и след нас. С мисъл за следващите поколения. Това се казва в предизборен клип на партия ГЕРБ, публикуван във фейсбук от Николай Нанков.

„Вече години работим с мисъл за област Ловеч. Във всяка община се вижда направеното от ГЕРБ. Обновени пътища и ремонтирани улици. ВиК съоръжения и енергоефективни обществени и жилищни сгради.

Нови площади и градски пространства. Пречиствателни станции и екологични депа за отпадъци. Спортни площадки и кътове за отдих. Обновени детски градини и училища. Ремонтирани храмове и реставрирани исторически обекти.

Строихме и обновявахме, за да могат децата и родителите ни да живеят в удобна среда. Ремонтирахме и санирахме, за да могат децата и родителите ни да живеят в уют и комфорт. Работихме, за да остане и след нас. С мисъл за следващите поколения. Повишихме реално доходите на учители, на пенсионери, на младите семейства. Не допуснахме инфлацията да изяде спестяванията ви.

Не допуснахме енергийната криза да застраши домовете ви през зимата. Започнахме строежа на АМ „Хемус“. Пътят за развитие на Северна България! Работихме заедно с вас за общото ни бъдеще и бъдещето на нашите деца“, се казва във видеото.

„Имаме план. Мотивирани сме и имаме решения. Нашият край има право да е икономически силен и инфраструктурно развит. Всички ние, нашите деца, нашите родители имат право на по-добър живот, защото сме по-силни от хаоса! На 2 октомври гласувайте с номер 24 за коалиция ГЕРБ-СДС“, заявиха още от партията.