НОВИНИТЕ


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/bgrovcuf/public_html/wp-content/themes/newsreaders/assets/lib/breadcrumbs/breadcrumbs.php on line 252

Нидерландец пише музика за наша певица

Гласовитата изпълнителка Цветина зарадва феновете си с новата си песен – “Напомня на обичане”, която е по музика на композитора Branko Jovanovic-Bankrow, който е роден в Нидерландия, но живее в Испания, пише facenews.bg

Интерес предизвиква факта, че чаровната брюнетка е като истински музикален хамелеон, защото след тоталния хит “Мръсна песен”, съвместно с Рико Бенд, този път тя залага на въздействаща песен с много силен романтичен текст. Проектът е в колаборация с младия талант Андреас Камперис, родом от Гърция, но живее в Германия и е само на 18 години. Текста отново е на самата изпълнителка.

“Андреас ми писа в Instagram, изпрати ми клипове на свои изпълнения, с които ме плени с гласа си и още на първата минута му казах, че искам да направим съвместен проект. Чух песента, докато бях на почивка в Доминикана, всяка вечер се изолирах от компанията, както и през деня на плажа, за да напиша текста, който ми отне 15 дни. Тъй като Андреас не говори много добре английски,негов приятел, с който комуникирахме на сръбски, немски и английски ни помогна с неговия текст.” , споделя Цветина.

Записите на часта на Андреас, се осъществяват в Германия, а Цветина записва в студиото на Спас Лазаров. “Въпреки голямото ни желание, Андреас не успя да присъства на клипа,заради ситуацията с COVID-19.”, признава Цветина. Режисьор на лентата е Людмил Иларионов – Люси, а сценарист е самата певица.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *