Неузнаваема! Деси Цонева се появи с чисто ново лице

Неузнаваема! Деси Цонева се появи с чисто ново лице

Деси Цонева е едно от най-харизматичните тв лица. Тя печели зрителския интерес с чаровната си усмивка и непринудено поведение, което се оказва кът в телевизионните среди, пише facenews.bg

Тези дни щерката на Митко Цонев пусна снимки, на които не прилича на себе си. Нейни последователи в социалните мрежи се шашнаха и започнаха да задават въпроси относно промяната.

Деси пусна снимки, на които я виждаме с руса коса и сини очи. Промяната е толкова грандиозна, че едва ли бихме я познали, ако кадърът не беше споделен от нейния профил.

Водещата сподели, че това не е трайна промяна, а само перука и цветни лещи за очи. Но пък положителните коментари ясно показаха, че и по този начин се харесва.

Репортерката в „На кафе“ съблазнява последователите си не само с красиви селфита на себе си, но и с вкусни манджи. Оказа се, че Цонева е истински кулинар и готви с голямо задоволство, а не по задължение, както правят повечето домакини.

Тя предпочита да приготвя предимно италиански ястия, но често експериментира с всевъзможни вкусотии, на които се радват семейството й и нейните приятели. „Изглеждат страхотно, все едно са приготвени за 5-звезден ресторант“, пишат под снимките на блюдата на Деси.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *