Наша попфолк певица замесена в тежко престъпление

Наша попфолк певица замесена в тежко престъпление

Родна попфолк певица се оказа главно действащо лице в разкриването на тежко престъпление. Бони помогна в намирането на отвлечено момиче. Гласовитата певица се оказа ключова фигура в търсенето, пише show.blitz.bg.

Изпълнителката на „Дявол и кръст“ дори не предполагаше в какво ще бъде замесена и че именно тя ще помогне на един младеж да спаси любимата си.

Става въпрос за Мартин и Анселина от хитовото предаване „Един за друг“, които на финала на шоуто имаха доста екстремна задача. Марти трябваше да открие любимата си, която беше заключена в багажника на кола на подземен паркинг.

Той трябваше да направи куп задачи, за да стигне до местоположението на своята любима. В една от мисиите трябваше да намери петима случайни граждани и заедно да изпеят любимата песен на Анселита. Оказа се, че дуетът на Бони и Емир „Време е“ е най-любимата песен на красивата участничка в шоуто. И в крайна сметка Мартин успя да стигне до любимата си и да я спаси.

За съжаление на техните фенове, Марти и Анси не успяха да спечелят предаването, но пък станаха любимци на всички зрители, тъй като показаха непринудено поведение и огромна доброта, която се среща все по-рядко в наши дни.

В техния профил в Инстаграм пък виждаме Анселина като блондинка и много от зрителите на шоуто не успяха да я разпознаят. А позитивните коментари под снимките говорят, че е красива с всякакъв цвят на косата, а доброто й сърце личи от километри.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *