Наша попфолк певица замесена в тежко престъпление

Родна попфолк певица се оказа главно действащо лице в разкриването на тежко престъпление. Бони помогна в намирането на отвлечено момиче. Гласовитата певица се оказа ключова фигура в търсенето, пише show.blitz.bg.

Изпълнителката на „Дявол и кръст“ дори не предполагаше в какво ще бъде замесена и че именно тя ще помогне на един младеж да спаси любимата си.

Става въпрос за Мартин и Анселина от хитовото предаване „Един за друг“, които на финала на шоуто имаха доста екстремна задача. Марти трябваше да открие любимата си, която беше заключена в багажника на кола на подземен паркинг.

Той трябваше да направи куп задачи, за да стигне до местоположението на своята любима. В една от мисиите трябваше да намери петима случайни граждани и заедно да изпеят любимата песен на Анселита. Оказа се, че дуетът на Бони и Емир „Време е“ е най-любимата песен на красивата участничка в шоуто. И в крайна сметка Мартин успя да стигне до любимата си и да я спаси.

За съжаление на техните фенове, Марти и Анси не успяха да спечелят предаването, но пък станаха любимци на всички зрители, тъй като показаха непринудено поведение и огромна доброта, която се среща все по-рядко в наши дни.

В техния профил в Инстаграм пък виждаме Анселина като блондинка и много от зрителите на шоуто не успяха да я разпознаят. А позитивните коментари под снимките говорят, че е красива с всякакъв цвят на косата, а доброто й сърце личи от километри.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Previous post Във Великобритания издирват безследно изчезнал висш дипломат
Next post Инструктираха лекарите кого да пишат починал от коронавирус – само от куршум не става