Набедиха Станимир Гъмов за борчлия, дължал пари на половин София

Набедиха Станимир Гъмов за борчлия, дължал пари на половин София

Станимир Гъмов дължал пари на половин София. Това стана ясно, след като известен в хайлайф средите гримьор го обвини в социалната платформа Фейсбук. Актьорът не остана безучастен и отговори на нападките чрез коментари в мрежата, обръщайки се към недоброжелателите си с доза ирония.

Повод за скандала помежду им се превърна задържането на модната шефка Евгения Калканджиева от органите на реда по-рано заради съседска разпра. Известните се разделиха на два отбора „за“ и „против“, като някои от тях прескочиха границите на благоприличието и си размениха хапливи коментари.

Включването на гримьора, който е бил част от риалити формата ВИП Брадър, подразни Гъмов „Пръдльо, дължиш пари на половината дилъри в София. Оправи си борчовете и тогава съвети към мен!“, бе отговорът на майстора с четките, след като Станимир написа: „Никога, ама никога не си позволявай да коментираш каквото и да е. И понеже няма да го схванеш веднага, ще ти го повторя – никога.“

Актьорът се засегна от обръщението, а към нападките подходи с ирония, без да ги приема сериозно. Това като че ли отново провокира повторно брадъра, който изригна: „Лоша работа, нали? Откакто затвориха театъра в Шумен се чудиш къде да се изявиш.“ Популярният с нетърпимостта си към забележки Валентин Кулагин, както се казва гримьорът, изтри коментарите. Скрийншоти обаче се появиха в нета.

В обсъждането на темата се включиха още знаменитости, сред които Ива Екимова, певицата Йоко Захариев, плеймейтката Златка Димитрова, известна повече като Черната Златка и рап певецът Йонислав Йотов – Тото от група „СкандаУ“. Повечето от тях споделиха, че поведението на Калканджиева е резултат от непрекъснатия натиск на който е подложена, други пък строго я осъдиха, акцентирайки на саморазправата с комшиите й.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *