Муки вдига къща с парите на Стоянка Мутафова

Муки вдига къща с парите на Стоянка Мутафова

Мария Грубешлиева – дъщерята на Стоянка Мутафова, е решила да вложи завещаните от майка ѝ пари в нова къща, издават близки до нея. В момента Муки била в търсене на архитект и проектант, който да създаде проекта на мечтания от нея имот, пише facenews.bg

Откакто Мутафова ни напусна, единствената ѝ дъщеря продължава да обитава техния общ апартамент в столичния квартал „Лозенец“. Малко преди комедийната легенда да се разболее и да почине, двете дами с известна мъка се разделиха с вилата на актрисата в „Драгалевци“, където обичаха да си почиват на въздух в полите на Витоша през топлите сезони на годината. Сега обаче Грубешлиева отново мечтаела да има просторна къща, затова щяла да използва спестяванията на майка си за строежа ѝ.

Oт няколко месеца Муки отново е на гребена на любовта и най-после се е спасила от самотата, споделяйки времето си със своя връстник Георги Петров. Въпросният господин бил съсед на Стоянка Мутафова и дъщеря ѝ, а двамата с Мария се познавали от деца. Едва сега обаче Муки могла да погледне с други очи и разбрала, че той е човекът за нея. Георги бил ласкав, отзивчив и голям джентълмен. Помагал ѝ с всичко тежко, пазарувал вместо нея и най-вече – правел ѝ компания. Очевидно появата на Петров в живота ѝ я е подтикнала на голямата крачка да построи ново жилище, където двамата да се нанесат, да живеят и остаряват спокойно.

В момента освен с новия мъж до себе си Муки споделя апартамента на Стоянка и с няколко домашни любимци. Само преди седмици Грубешлиева обяви, че търси стопанин за едно от кученцата си, защото вече изнемогвала да се грижи за цели три животинки. Желаещ да приеме домашния любимец бързо се намерил, а Муки била доволна, че го поверила на хора, които няма да го пренебрегват.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *