Млад музикант жестоко пребит в ботевградско село

Пребиха жестоко млад музикант в ботевградското село Литаково. Костадин Пенчев е бил нападнат от трима младежи. В момента той е в болница със счупена челюст, травми по главата и шевове по лицето.

„Приятелката ми искаше да спрем до магазина. По навик леко форсирах двигателя на джипа. Направиха ми забележка. Извиних се. След това едно момче дойде и ме напсува, започна да се бута в мен. Околните ни раздърпаха и го качиха в една кола. Тръгнахме с приятелката ми и я оставих пред тях. Докато тя слизаше, дойдоха трима души, извадиха ме от колата и започнаха да ме бият. От ударите припаднах и не помня друго“, разказа Костадин пред Нова телевизия.

„Случаят е доста сериозен. Момчето не е конфликтно. Той е много честен и отговорен“, коментира ръководителят на литаковския духов оркестър Дейвид Христов.

„Статистиката в селото е показателна. Извършват се голям брой престъпления. През 2011 г. пенсионирана учителка беше изнасилена и убита. Извършителят е от селото. Има простреляни, прегазени от пияни шофьори. Рядко има полиция в селото“, разказа местен жител.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Previous post Вашингтон отлага бригадите, няма да издава визи до 12 май
Next post Хеликоптер на НАТО изчезна над Средиземно море