НОВИНИТЕ


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/bgrovcuf/public_html/wp-content/themes/newsreaders/assets/lib/breadcrumbs/breadcrumbs.php on line 252

Млад музикант жестоко пребит в ботевградско село

Пребиха жестоко млад музикант в ботевградското село Литаково. Костадин Пенчев е бил нападнат от трима младежи. В момента той е в болница със счупена челюст, травми по главата и шевове по лицето.

„Приятелката ми искаше да спрем до магазина. По навик леко форсирах двигателя на джипа. Направиха ми забележка. Извиних се. След това едно момче дойде и ме напсува, започна да се бута в мен. Околните ни раздърпаха и го качиха в една кола. Тръгнахме с приятелката ми и я оставих пред тях. Докато тя слизаше, дойдоха трима души, извадиха ме от колата и започнаха да ме бият. От ударите припаднах и не помня друго“, разказа Костадин пред Нова телевизия.

„Случаят е доста сериозен. Момчето не е конфликтно. Той е много честен и отговорен“, коментира ръководителят на литаковския духов оркестър Дейвид Христов.

„Статистиката в селото е показателна. Извършват се голям брой престъпления. През 2011 г. пенсионирана учителка беше изнасилена и убита. Извършителят е от селото. Има простреляни, прегазени от пияни шофьори. Рядко има полиция в селото“, разказа местен жител.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *