„Мис България“ атакува новините

„Мис България“ атакува новините

Гергана Гунчева е единствената спортна журналистка с титла „Мис България“. От месец красавицата е водеща на спортните новини по Нова тв. Напук бяга от волейбола заради мечтата си за телевизията. Междувременно печели и корона, припомня facenews.bg

„Това ми е голямата мечта от дете, не да бъда модел, не да бъда „Мис България“. От съвсем малка гледах вкъщи новините, гледах водещите и казвах на дядо ми, че някой ден и аз ще стана като тях“, сподели миската.

„Приеха ме топло в Нова телевизия. Голяма част от екипа са млади хора и бързо се стиковахе. Отраснала съм в залите и съм се занимавала със спорт. От малка си мечтая да работя в телевизия. Съвсем случайно се явих на конкурса „Мис България“. Първо започнах да работя като модел, а после от агенцията ми ми предложиха да участвам в състезанието за красота“, признава Гунчева.

Гергана сподели, че дори и да няма спортни събития, винаги има новини, свързани с коронавируса. „Той не ми се отрази. Беше малко странно, че направих трансфера в телевизията в този период, но той беше плануван много по-рано“, обясни тя.

Гергана Гунчева е съпруга на спортния журналист Петър Бакърджиев, но твърди, че между тях няма конкуренция. А по желание на майка ѝ е тренирала художествена гимнастика, но се отказала. „Нямах особен талант. Не съм толкова пластична“, споделя тя.

Гергана Гунчева е родена на 26 февруари 1987 г. в София. Баща ѝ Стоян Гунчев е бивш национален състезател по волейбол, а майка ѝ – бивша състезателка по художествена гимнастика. Гергана учи в Националната гимназия по полиграфия и фотография.

Сред предишните ѝ призове са Лице на Българския моден канал и „Мис Пантен перфект“. Тя е и един от най-атрактивните модели на агенция „Визаж модел груп“. На конкурса за Мис България 2004 се налага сред 36 кандидатки. Съпруга на спортния журналист Петър Бакърджиев, от когото има двама сина – Самуил и Максим.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *