Милен Цветков се завърна в телевизията

Милен Цветков се завърна в телевизията

Милен Цветков отново е на екран, но този път е намерил пристан в неособено популярната телевизия TV1. След близо 2 години без работа журналистът отново е водещ на публицистично предаване, което се казва „Алтернативата“. Самият той разясни, че в него ще бъдат представяни алтернативни гледни точки, анализи, коментари и мнения по злободневните теми у нас, като пилотното издание бе посветено на коронавируса.

Припомняме, че предаването на Милен Цветков по Нова тв отпадна от ефира ѝ през лятото на 2018 г. още преди собствениците на медията да се сменят. През 2019 г. популярният тв водещ имаше предаване, което обаче се излъчваше само в интернет. То се наричаше „Избери страна в битката за България“ и бе свързано с предизборната кампания на коалицията „Демократична България“.

Междувременно стана ясно, че Цветков се е препитавал, помагайки в бизнеса на свой приятел, който има голяма месарска фирма. Дни преди да се завърне отново в ефира, журналистът бе гост в предаването на Сашо Диков, където успя да запази новата си работа в тайна и няколко пъти подчерта, че е безработен, а на въпрос на Диков как успява да се препитава, Милен не пожела да отговори.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *