Мелания Тръмп навърши 50, президентът я поздрави в Туитър

Мелания Тръмп навърши 50, президентът я поздрави в Туитър

Първата дама Мелания Тръмп отбеляза 50-тата си годишнина по време на пандемията сред семейството си в Белия дом. В условията на самоизолация тя празнува златен юбилей със съпруга си Доналд Тръмп и 14-годишния им син Барън.

В социалните мрежи се появиха много поздравления към Мелания, придружени от снимки. „Америка е щастлива, че те има за първа дама“, написа новият говорител на Тръмп Кали Макинани в Tуитър.

Самият президент също поздрави съпругата си от официалната си страница. „Честит рожден ден на Мелания, нашата велика Първа дама“, написа той.

Първата дама получи поздравления и от дъщерята на Доналд Тръмп – Иванка. Тя написа в своя Фейсбук – „Честит рожден ден, Мелания“.

Според американските медии Мелания се занимава с много благотворителна дейност, често посещава болници и разказва на децата за програмата си „Be Best”, популяризираща здравословния начин на живот. А с разпространението на новия коронавирус първата дама започна активно да публикува в социалните мрежи препоръки как да се държат хората по време на пандемия. Въпреки това, не всички от тях предизвикват подкрепата на американците, мнозина критикуват настоящите й съвети и снимки.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *