Мартин Камбуров официално е играч на ЦСКА 1948

Мартин Камбуров официално е играч на ЦСКА 1948

Мартин Камбуров вече официално е играч на ЦСКА 1948, съобщиха от клуба. Договорът на нападателя влиза в сила от новия сезон. Кариерата на Камбуров започва в „Ботев“ (Пловдив), но таранът налага името си в българския футбол с отбора на „Локомотив“ (Пловдив). Шампион на България през 2004 г. и бронзов медалист през 2005 г. с отбора от „Лаута“.

В периода 2010 г. – 2012 г., Камбуров играе за китайския „Далиен“. Отбелязва 27 голa за тима и се превръща в един от най-добрите чужденци, играещи в китайското първенство в този период.

„Помислих си, че това е добра опция за мен да постигна целите си и разбира се да помогна на клуба. Няма да бъде лесно в началото, но с потенциала, с който разполагаме ще се представим достойно“, обяви Камбуров, след като подписа. 39-годишният нападател се е устремил към рекорда за голмайстор №1 на българското първенствпо.

„Основната ми цел е да вкарвам голове, което съм правил винаги и това е най-силното ми качество. Мисля, че това е най-важно във футбола, човека който ще вкарва гол“, завърши Мартин.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *